Franke A 600 MS

Helautomatisk professionell espressoautomat för kontor och restauranger med färskmjölk.

Tillval: Kombinarad mjölkkyl och koppställ. Betalsystem för bankkort är också ett valbart tillval.

Lättskött och användarvänlig

A600 är lönsam, med extremt stora valmöjligheter att servera både en utsökt kopp svart kaffe och en kraftfull espresso. Den tydliga vägledningen via displayen är till stor hjälp för kunderna.

Rekommenderad årskapacitet är 60 000 koppar. Automatiskt rengöringsprogram, Torrsump.

Sortiment

Helautomatisk espressomaskin. 2 inbyggda kvarnar med behållare för 1,2 kg bönor vardera och behållare för mjölk och choklad. Välj mellan produkterna: Kaffe, Espresso, Cappuccino, Café Latte, Choklad, Mjölk, Latte Macciato och Te vatten.

Miljö

Maskinen kan sättas i energisparfunktion under tider då maskinen inte är verksam.

Fakta

Höjd730 mm
Bredd610 mm
Djup600 mm
Vikt60 kg
Elanslutning230 V
Maxeffekt 2500 W

Kapacitet

Kaffebönor2400 gr
Choklad1800 gr
Mjölk4 Liter
PDF Fil

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Varuautomater för mellanmål och godis

Vill du erbjuda något gott till fikapausen på ett smidigt och lättskött sätt? Våra varuautomater har plats för ett trevligt utbud av kall dryck, mat samt övrigt som kan vara gott till fikapausen. Vi kan erbjuda betalsystem för kreditkort, mynt och sedlar.

Läs mer om våra varuautomater