Franke FM800 espressomaskin

Helautomatisk proffesionell espressoautomat för restauranger som brygger 200 koppar i timmen. Maskinen serverar både varma och kalla drycker med skummad mjölk.

Tillval: Koppställ för 120 koppar. Det finns även möjlighet att ansluta vår flavour station för smaksättning. Betalsystem för bankkort är också ett valbart tillval.

Lättskött och användarvänlig

Foam Master 800 är lönsam, med extremt stora valmöjligheter att servera både varma och kalla drycker med skummad mjölk och om man så önskar essens för smaksättning. Rekommenderad årskapacitet är 60 000 koppar. Automatisk mjölkskummning både av varm och kall mjölk. Automatiskt rengöringsprogram. Torrsump.

Sortiment

Helautomatisk espressomaskin. 2 inbyggda kvarnar med behållare för 1,2 kg bönor vardera och behållare för choklad. 8 knappval. Välj mellan produkterna: Kaffe, Espresso, Cappuccino, Café Latte, Choklad, Latte Macciato, Te vatten Mjölk skum eller varför inte även med smaksatta varma och kalla kaffedrinkar!

Miljö

Maskinen kan sättas i energisparfunktion under tider då maskinen inte är verksam.

Fakta

Höjd710 mm
Bredd300 mm
Djup580 mm
Vikt55 kg
Elanslutning400
Maxeffekt 9200 W

Kapacitet

Choklad2000 g
Kaffe1200 g
PDF Fil

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Varuautomater för mellanmål och godis

Vill du erbjuda något gott till fikapausen på ett smidigt och lättskött sätt? Våra varuautomater har plats för ett trevligt utbud av kall dryck, mat samt övrigt som kan vara gott till fikapausen. Vi kan erbjuda betalsystem för kreditkort, mynt och sedlar.

Läs mer om våra varuautomater