Franke Pura Pronto med hela bönor

Helautomatisk espressomaskin med hela bönor som passar för restauranger som brygger 120 koppar i timmen.

Tillval: Koppställ för 120 koppar. Betalsystem för bankkort är också ett valbart tillval.

Lättskött och användarvänlig

Pura espressomaskin är lönsam, har smidig storlek och många produktmöjligheter. Rekommenderad årkapacitet är 30 000 koppar med automatisk mjölkskummning och automatiskt rengöringsprogram. Torrsump. Maskinen har touchpanel med möjlighet att visa produktinfo och bilder.

Sortiment

Helautomatisk espressomaskin. 2 inbyggda kvarnar med behållare för 600 gram bönor vardera, behållare för choklad och mjölk. 8 knappval x 2: Välj mellan produkterna: Espresso, Cappucino, Café Crème, Latte macchiato, Café Latte, Choklad, Chococcino, Varmt vatten och Mjölk skum.

Miljö

Espressomaskinen kan sättas i energisparfunktion under tider då maskinen inte är verksam.

Fakta

Höjd697 mm
Bredd320 mm
Djup590 mm
Vikt30 kg
Elanslutning230
Maxeffekt 2300 W

Kapacitet

Choklad500 g
Mjölk500 g
Kaffe600 g
PDF Fil

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Varuautomater för mellanmål och godis

Vill du erbjuda något gott till fikapausen på ett smidigt och lättskött sätt? Våra varuautomater har plats för ett trevligt utbud av kall dryck, mat samt övrigt som kan vara gott till fikapausen. Vi kan erbjuda betalsystem för kreditkort, mynt och sedlar.

Läs mer om våra varuautomater