Spengler PSL 50 BTC

Välj denna automat med energiklass A++

Utförande

Genomskinliga behållare bevarar aromen och gör det lätt att se när det är dags för påfyllning. Totalt 10 olika drycker med valbar styrka och storlek. Automaten är utrustad med räkneverk.
Som tillbehör finns vatten- kylare med kylt, + 7 grader, och kolsyresatt vatten installerat i designanpassat underskåp. Det går även att få betalsystem för bankort eller mynt.

Lättskött och användarvänlig

Automaten brygger kaffe genom stålfilter på knappa 30 sekunder. Denna automat är utrustad med koppsensor som enbart bereder dryck om kopp finns. Automaten har system som tar hand om eventuell spillvätska och kaffesump och indikerar när dessa behöver tömmas. Produktbehållarna fylls på med ett lätt handgrepp. Tydlig touch display som instruerar är en stor fördel. LCD skärmen kan även visa bilder och film. 

Automaten är utrustad med extra läckageskydd för er trygghet.

Sortiment

Välj mellan kaffe, kaffe med mjölk, espresso, choklad, cacao creme, wiener melange, chocoffee, cappuccino och cafe au lait. Du kan även få hetvatten till ditt eget te och välja funktioner som kannbryggning, variabel styrka/ koppstorlek/socker och mjölkmängd. Automaten kan även extrautrustas med inbyggd vattenkylare i underskåpet.

Fakta

Höjd800 mm (1750 på underskåp)
Bredd450 mm
Djup455 mm
Vikt45 kg
Elanslutning230
Maxeffekt 2300

Kapacitet

Kaffebönor2500 g
Choklad1700 g
Mjölk1200 g
Socker2200 g
Frystorkat700 gr
PDF Fil

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Varuautomater för mellanmål och godis

Vill du erbjuda något gott till fikapausen på ett smidigt och lättskött sätt? Våra varuautomater har plats för ett trevligt utbud av kall dryck, mat samt övrigt som kan vara gott till fikapausen. Vi kan erbjuda betalsystem för kreditkort, mynt och sedlar.

Läs mer om våra varuautomater