Spengler 25 BTC

Hela bönor för en smakrik upplevelse. Genomskinlig kaffebehållare bevarar aromen och gör det lätt att se när det är dags för påfyllning. Totalt 10 olika drycker varav 8 med valbar styrka. Som tiIIbehör finns designanpassat underskåp.

Produktbehållarna fylls på med ett lätt hand-grepp. Automaten har plana ytor för att enkelt upprätthålla sin lyster och är utrustad med informationsdisplay som instruerar kunden vid val av dryck.

Sortiment

Välj mellan kaffe, kaffe med socker/grädde, choklad, cacao creme, wiener melange, chocoffee, cappuccino och cafe au lait. Du kan även få hetvatten till ditt eget te och välja funktioner som kannbryggning, variabel styrka/koppstorlek/socker och gräddmängd. Automaten är förberedd för olika betalsystem.

Miljö

Tack vare en unik uppvärmingsfunktion så förbrukar maskinen mellan 50 till 60 % mindre ström än de flesta jämförbara maskiner. Automaten är återvinningsbar till 98%

Fakta

Höjd800 mm
Bredd310 mm
Djup455 mm
Vikt35 kg
Elanslutning220 v
Maxeffekt 2700 w

Kapacitet

Kaffebönor1900 g
Choklad1700 g
Topping1200 g
PDF Fil

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Varuautomater för mellanmål och godis

Vill du erbjuda något gott till fikapausen på ett smidigt och lättskött sätt? Våra varuautomater har plats för ett trevligt utbud av kall dryck, mat samt övrigt som kan vara gott till fikapausen. Vi kan erbjuda betalsystem för kreditkort, mynt och sedlar.

Läs mer om våra varuautomater