Wittenborg 7100 PLUS B2C

Wittenborg 7100 PLUS helabönor har elegant, skandinavisk design och kvalitet in i minsta detalj.

Modellerna är ett resultat av nya idéer och vårt pågående arbete med att ta fram miljövänliga lösningar. 7100 plus stilsäkra och perfekt anpassade till en modern skandinavisk miljö. Den ny utvecklade touchpanelen med ikoner aktiveras med ett lätt tryck och vald ikon blinkar medan kaffet serveras. Innovation både inuti och utanpå.

Lättskött och användarvänlig

Användarvänligheten är i fokus för Wittenborg 7100 PLUS. Alla modeller är lätta att fylla på och rengöra och hjälpmedlen finns nära till hands. Automatens delar är färgkodade så att det är lätt att se vad som ska rengöras. Fyra snygga versioner med var sin specialfunktion garanterar smakupplevelser i världsklass.

Sortiment

Välj mellan kaffe, kaffe med socker/mjölk, choklad, cacao creme, wiener melange, chocoffee, cappuccino, och cafe au lait. Du kan även få hetvatten till ditt eget te och välja funktioner som kannbryggning, variabel styrka/ koppstorlek/socker och mjölkmängd. Automaten är förberedd för olika betalsystem.

Miljö

7100 PLUS har lägre energiförbrukning än föregående modeller, och uppfyller energiklass A eller A+ enligt protokollet EVA EMP 3.0.

Fakta

Höjd870 med underskåp 1630 mm
Bredd450 mm
Djup475 mm
Vikt68 kg
Elanslutning230

Kapacitet

Kaffebönor2,2 kg
Choklad1,5 kg
Mjölk1,2 kg
Socker2,5 kg
Instant0,7 kg
PDF Fil

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Varuautomater för mellanmål och godis

Vill du erbjuda något gott till fikapausen på ett smidigt och lättskött sätt? Våra varuautomater har plats för ett trevligt utbud av kall dryck, mat samt övrigt som kan vara gott till fikapausen. Vi kan erbjuda betalsystem för kreditkort, mynt och sedlar.

Läs mer om våra varuautomater