Wittenborg 9100 ES B2C

Wittenborg 9100 kan fås med dubbla behållare för helabönor och klarar enegriklass A+

Lättskött och användarvänlig

Användarvänligheten är i fokus för Wittenborg 9100. Modellen är lätt att fylla på och att rengöra den garanterar även en god smakupplevelse.

Sortiment

Välj mellan kaffe, kaffe med socker/mjölk, choklad, cacao creme, wiener melange, chocoffee, cappuccino, och cafe au lait. Du kan även få hetvatten till ditt eget te och välja funktioner som kannbryggning, variabel styrka/koppstorlek/socker och mjölkmängd. Automaten är förberedd för
olika betalsystem.

Miljö

9100 har lägre energiförbrukning än föregående modeller, och uppfyller energiklass A+ enligt protokollet EVA EMP 3.0.

Fakta

Höjd870 med underskåp 1630 mm
Bredd450 mm
Djup525 mm
Vikt85 kg
Elanslutning230
Maxeffekt 2450 w

Kapacitet

Kaffebönor4000 gr
Choklad1700 gr
Mjölk1000 gr
Socker2600 gr
Instant700 gr
PDF Fil

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Varuautomater för mellanmål och godis

Vill du erbjuda något gott till fikapausen på ett smidigt och lättskött sätt? Våra varuautomater har plats för ett trevligt utbud av kall dryck, mat samt övrigt som kan vara gott till fikapausen. Vi kan erbjuda betalsystem för kreditkort, mynt och sedlar.

Läs mer om våra varuautomater