Baby Fas

Baby Fas exponerar varorna på ett ypperligt sätt. Vi kan erbjuda betalsystem för kreditkort, SMS eller mynt. Automaten har fyra varuplan som kan innehålla sex produkter i bredd så som kyld dryck eller annat gott.

Lättskött och användarvänlig

Ansluts till det befintliga elnätet. Automten är enkel att både handla ur samt att fylla på med varor.

Sortiment

I denna automat kan ni få ett trevilgt utbud av kall dryck, mat samt övrigt som kan vara gott till fika pausen. Automten lämpar sig väl för dryck och snacks och kyler varorna till 6 grader.

Miljö

Vi arbetar aktivt för miljön och väljer automater med hänsyn. Denna automat har alltid LED belysning vilket bidrar till en lägre eneriförbrukning. Krystal förbrukar i genomsnitt endast 260 Wh/h. Energiklass A.

Fakta

Höjd1100 mm
Bredd765 mm
Djup900 mm
Vikt150 KG
Elanslutning230 v - 50 Hz
Maxeffekt 430 w

Kapacitet

PDF Fil

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Vilken kaffeautomat passar er?

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffemaskin och kaffe som ska serveras. Vi vill se till att du kan bjuda på en god kopp kaffe oavsett vilka krav du har. Hitta maskinen du behöver i vårt sortiment.

Läs mer om våra kaffeautomater

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal