Easy 6000

Varuautomaten finns i svart färg. Vi kan erbjuda betalsystem för kreditkort, mynt och sedlar. Automaten har åtta varuplan som kan innehålla 6 till 24 varor. Luckorna öppnas automatiskt vid köp.

Ansluts till det befintliga elnätet. Automten är enkel att både handla ur samt att fylla på med varor. Sortiment I denna automat kan ni få ett trevilgt utbud av kall dryck, mat, mejeri produkter, frukt samt övrigt som kan vara gott till fika pausen. Automten lämpar sig väl för mat och smörgåsar eftersom den kyler ner varorna till kalla 3 grader.

Miljö

Vi arbetar aktivt för miljön och väljer automater med hänsyn. Easy 6000 förbrukar 246 Wh/h och har LED belysning.

Fakta

Höjd1830 mm
Bredd910 mm
Djup790 mm
Vikt300 kg
Elanslutning230 v - 50 Hz

Kapacitet

PDF Fil

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Vilken kaffeautomat passar er?

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffemaskin och kaffe som ska serveras. Vi vill se till att du kan bjuda på en god kopp kaffe oavsett vilka krav du har. Hitta maskinen du behöver i vårt sortiment.

Läs mer om våra kaffeautomater

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal