Swan Chrome

Skåp i svartlackad plåt med elegant glasdörr och snygg tappkran.Kolsyran räcker till 12.000 glas. Passar utmärkt ihop med en Spengler kaffeautomat.

Automaterna kan anslutas till vårt koncept Comfort, som innebär att vi regelbundet kommer ut och gör en hygienisk och teknisk service på er automat. Kolsyran köps via oss. Väljer ni att köpa automaten kan liknande upplägg erbjudas.

Lättskött och användarvänlig

Ansluts till det befintliga vattenledningen. Ett filter renar vattnet från lukt och partiklar som kan förekomma på vissa områden. Kolsyrekuben bytts ut efter ca:12.000 glas.Varför skall vattnet transporteras långa sträckor på långtradare när det redan finns hos er, redo att förädlas.

Sortiment

Serverar kolsyrat och naturellt vatten.

Miljö

Återvinningsbar till 100%. Garanterat freonfritt köldmedel HFC134A, godkänt av Naturvårdsverket. Med vår lösning tänker vi på miljön. Våra automater ansluts till befintlig vattenledning och vattnet filtreras genom ett kolfilter för att ta bort partiklar, rost, missfärgningar och andra föroreningar. Vattnet kyls sedan ned till +7 grader för att sedan serveras som kallt naturellt eller kolsyrat vatten.

Fakta

Höjd957 mm
Bredd450 mm
Djup472 mm
Vikt40 kg
Elanslutning230

Kapacitet

PDF Fil