Om JOBmeal i Borås

Vår idé på JOBmeal är mycket enkel, ”att servera mellanmål och dryck utanför hemmet”. Med detta menar vi en god kopp kaffe, något gott till fikat, ett glas vatten eller kylda drycker.

För att kunna tillgodose olika behov beträffande automatlösningar, erbjuder vi ett antal olika servicekoncept med varierande servicegrad. Ingen kund är för liten, ingen är för stor. Vi har valt att uteslutande arbeta med välkända varumärken för att alltid försäkra våra kunder om bästa kvalitet på slutprodukten. Kontakta oss på JOBmeal när riktigt gott kaffe är viktigt.

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Kaffe för alla smaker!

Vi svenskar kan vårt kaffe och vi vet hur vi vill att det ska smaka. Därför erbjuder vi malet kaffe, hela bönor, espresso och frystorkat kaffe från välkända varumärken och lokala rosterier. Du väljer själv vilket kaffe som passar din smak.

Se vårt kaffesortiment

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater