Julefrid med juleskum

Juleskum är en naturlig del av den svenska julen och även fast det bara säljs runt jul är det en av de mest sålda godispåsarna på hela året. Redan under 1930-talet började man tillverka jultomtar i skum men det var inte förens på 1960-talet det fick sin nuvarande form. Just nu bjuder vi på en låda med dessa jordgubbssmakande tomtar när du köper tre kartonger Löfbergs Professionell.

 

En till jultradition på våra bord

Julmusten kom hit via ett recept från Tyskland och har funnits i Sverige sedan år 1910, till en början som ett alkoholfritt alternativ till öl och har sedan dess vuxit till en favoritdryck runt juletider. Det är bara tre personer som känner till det hemliga receptet på grundingredienserna till julmust men det gör inget för du kan ändå köpa mängder av julmust, just nu till 10% rabatt!

 

Vilken sockertyp är du?

Socker finns i många former och smakar på lika många sätt, det som de har gemensamt är att de alla är söta och passar perfekt till kaffet och teet om man vill ha en lite sötare smak. Nu kan du välja och vraka bland sockersorterna då vi ger dig 10% rabatt på socker.

 

Vi har allt för glöggfikat!

Nu när dagarna börjar bli kallare så kan man värma själen med lite glögg. Vi har allt som behövs för ett lyckat glöggfika på kontoret. Välj och vraka bland glöggkaraktärerna och glöm inte de små tillbehören som sätter prickarna över glögget!

 

Från oss alla till er alla!

Nu när året börjar närma sig sitt slut så är det dags att skriva ner den mumsiga önskelistan till kontoret. Skriv ner det du önskar dig till fikat från vårt sortiment så ser vi till att tomten levererar i tid till er fikapaus!

 

 

Från oss på JOBmeal till alla våra kära kunder
- Vi önskar er en riktig god jul och ett gott slut!