10% på kaffemjölk från Arla

Känns det som att det saknas något i kaffet? Det kan vara mjölken. Just nu får du 10% rabatt på kaffemjök från Arla.

 

Din lilla kopp te kan göra stor skillnad

Lipton samarbetar med Rainforest Alliance, en oberoende miljöorganisation som arbetar för att bevara världens biologiska mångfald och säkra en hållbar försörjning för de människor i världen som odlar te. Passa på att köpa lite extra te med ett gott samvete, just nu erbjuder vi dessutom 10% på Lipton Pyramid te.

 

Ibland är det skönt när det är enkelt

Ibland behöver man göra det lätt för sig själv, och det blir inte mycket enklare med disken än om man har ett lager med engångsartiklar när det behövs. Ät, drick och släng i rätt behållare. Och för att göra det ännu enklare erbjuder vi dessutom ett urval av 100% nedbrytbara engångsartiklar vilket underlättar för miljön. Just nu får du 10% på vårt sortiment av engångsartiklar.

 

Ta med dig kaffet ut i solen i snygg termos

Nu när sommaren är här så passar det utmärkt att ta kafferasterna ute i solen eller varför inte ha mötet ute i solen? Vare sig det är en kafferast eller ett möte så är det uppskattat om kaffet finns nära till hands, så ta med en pumptermos så håller sig kaffet varmt länge. Just nu har vi ett pangpris på pumptermosen Furento. Endast 642kr!

 

Testa våra nya smaker från Lindahls - Nu med 10% rabatt!

Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och segmentet verkar öka kraftigt i och med en stark hälsotrend. Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen.