Köp 5 valfria kartonger Gevalia Professional

Vare sig ditt besök är oväntat eller väntat så behövs det ett väldoftande och gott kaffe att bjuda på. Med Gevalia Professional kan du inte misslyckas och beställer du 5 valfria kartonger av Gevalia Professional just nu så får du dessutom en kartong på köpet.

 

Kom ihåg att källsortera!

På en arbetsplats blir det ofta en hel del kaffesump efter allt det kaffe som dricks, se till att ta tillvara på detta så det inte hamnar med övriga sopor. Just nu ger vi 10% rabatt på komposterbara sumppåsar så att kaffesumpen kan bli jord igen!

 

Goda smörgåsar, en klassiker sedan 50-talet!

Ibland är det bra med ett lite matigare mellanmål, då passar Polarsbröd färdiga mackor perfekt. Men de är inte bara bra till mellanmål, de är också perfekt som en frukost när man är på språng eller när man helt enkelt glömt att äta frukost när man vaknade. Denna klassiker från 50-talet ger vi er nu 5% rabatt på.

 

Köp större mängd - få mängdrabatt!

Nu när det börjar bli varmare ute kan det vara skönt att släcka törsten med något svalt så därför får du just nu 15% rabatt på ditt köp när du köper 2 flak Coca-Cola i burk eller flaska!

 

Frestande goda småkakor till det starka kaffet

Småkakor har alltid en självklar plats vid kaffet, dessa klassiska och goda små kakor passar bra vid alla tillfällen. Fikat är en viktig del av dagen, se till att göra tillfället ännu bättre, just nu får du 10% rabatt på småkakor från Gille.