Kaffemaskiner


Trendigast just nu


loading

Spengler PSL 50 BTC

Kaffemaskinen har en unik uppvärmingsfunktion så maskinen förbrukar mellan 50 till 60 % mindre ström än de flesta jämförbara maskiner.

Custom Line

Automaten har dubbla bryggsystem en för att brygga vanligt svart kaffe och en för utsökt espresso. Tydlig 15" touch display som instruerar är en stor fördel. LCD skärmen kan även visa bilder och film.

Franke A 600

Helautomatisk professionell espressoautomat till kontoret eller restaurangen.

Baby Fas

Baby Fas exponerar varorna på ett ypperligt sätt. Ett brett sortiment som alltid är tillgängligt. Kan med fördel installeras på kontoret med en kaffeautomat ovanpå.

Franke A 600 Foam Master

Helautomatisk professionell espressoautomat till kontoret eller restaurangen.

Franke A 600 MS

Helautomatisk professionell espressoautomat till kontoret eller restaurangen.

Franke FM800 espressomaskin

Helautomatisk proffesionell espressoautomat för restauranger som brygger 200 koppar i timmen.

Spengler 25 BTC

Hela bönor för en smakrik upplevelse. Genomskinlig kaffebehållare bevarar aromen och gör det lätt att se när det är dags för påfyllning.

Wittenborg 7100 PLUS B2C

Kaffemaskin med hela bönor! Elegant, skandinavisk design och kvalitet in i minsta detalj.

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal

Vilken kaffeautomat passar er?

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffemaskin och kaffe som ska serveras. Vi vill se till att du kan bjuda på en god kopp kaffe oavsett vilka krav du har. Hitta maskinen du behöver i vårt sortiment.

Läs mer om våra kaffeautomater

Kaffe med miljö i fokus

JOBmeal erbjuder dig ett koncept som förutom gott kaffe även ger ditt företag ett ökat miljöåtagande och en bra miljöprofil. Vi som många andra bryr oss om vår miljö. Vi kan och vill göra goda insatser för att minska vår påverkan på miljön. Vårt miljökoncept heter E-com.

Läs mer om Ecom miljökoncept