Om JOBmeal i Jönköping

Vår idé på JOBmeal är mycket enkel, ”att servera mellanmål och dryck utanför hemmet”. Med detta menar vi en god kopp kaffe, något gott till fikat, ett glas vatten eller kylda drycker.

För att kunna tillgodose olika behov beträffande automatlösningar, erbjuder vi ett antal olika servicekoncept med varierande servicegrad. Ingen kund är för liten, ingen är för stor. Vi har valt att uteslutande arbeta med välkända varumärken för att alltid försäkra våra kunder om bästa kvalitet på slutprodukten. Kontakta oss på JOBmeal när riktigt gott kaffe är viktigt.

Kaffe med miljö i fokus

JOBmeal erbjuder dig ett koncept som förutom gott kaffe även ger ditt företag ett ökat miljöåtagande och en bra miljöprofil. Vi som många andra bryr oss om vår miljö. Vi kan och vill göra goda insatser för att minska vår påverkan på miljön. Vårt miljökoncept heter E-com.

Läs mer om Ecom miljökoncept

Kaffe för alla smaker!

Vi svenskar kan vårt kaffe och vi vet hur vi vill att det ska smaka. Därför erbjuder vi malet kaffe, hela bönor, espresso och frystorkat kaffe från välkända varumärken och lokala rosterier. Du väljer själv vilket kaffe som passar din smak.

Se vårt kaffesortiment

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal