Friskt, kolsyrat vatten på kontoret i sommar.

Vattenautomater ger dig alltid uppfriskande, kallt och kolsyrat vatten. Vattnet från våra automater kan både vara naturellt eller kolsyrat, och det är alltid rent och finfiltrerat. Vad du än väljer så rekommenderar vi att dricka mycket vatten på kontoret. Det har visat sig vara ett av de bästa sätten att må bra på jobbet.

 

 

 

 

 

 

Kaffe för alla smaker!

Vi svenskar kan vårt kaffe och vi vet hur vi vill att det ska smaka. Därför erbjuder vi malet kaffe, hela bönor, espresso och frystorkat kaffe från välkända varumärken och lokala rosterier. Du väljer själv vilket kaffe som passar din smak.

Se vårt kaffesortiment

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment