Om JOBmeal Syd Kristianstad

Vi är ett team på 23 anställa som gör allt för att Er fikarast ska bli så trivsam som möjligt. Genom att ha lokala kontor i Malmö, Kristianstad och Karlskrona kan vi erbjuda snabb service och korta leveranstider. Vi har kaffelösning till alla företag, stora som små med flera olika sorters maskiner och upplägg. 

 

Är det något ni undrar över, tveka inte utan hör av er till oss.

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal

Kaffe för alla smaker!

Vi svenskar kan vårt kaffe och vi vet hur vi vill att det ska smaka. Därför erbjuder vi malet kaffe, hela bönor, espresso och frystorkat kaffe från välkända varumärken och lokala rosterier. Du väljer själv vilket kaffe som passar din smak.

Se vårt kaffesortiment

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater