JOBmeal Syd Malmö

Välkommen till JOBmeal Syd i Malmö som är beläget i hamnområdet, mellan viadukterna Sjölunda och Frihamnen. Här finns 20 engagerade medarbetare som väntar på att förgylla Din fikarast! Vår Malmöavdelning servar upp till den halländska gränsen och mellersta Skåne

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffe du vill servera på jobbet. Hos JOBmeal i Malmö kan du köpa eller hyra kaffeautomater. En kopp kaffe, ett glas vatten, naturellt eller kolsyrat, en kaka eller en läsk. Inget är omöjligt – vi är experter på fika – anlita oss idag!!

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Vilken kaffeautomat passar er?

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffemaskin och kaffe som ska serveras. Vi vill se till att du kan bjuda på en god kopp kaffe oavsett vilka krav du har. Hitta maskinen du behöver i vårt sortiment.

Läs mer om våra kaffeautomater