Våra Vattenautomater

Vi har många olika varianter av vattenautomater som du kan ha i lunchrummet eller placera vart du vill. Ge dina anställda friskt och färskt vatten på jobbet!

Vi kan erbjuda olika finansieringsmöjligheter och vi hjälper dig att hitta rätt lösning och serviceavtal för dina behov. Kontakta oss för mer information om vad vi kan hjälpa dig med.


Trendigast just nu


loading

Swan Chrome

Skåp i svartlackad plåt med elegant glasdörr och snygg tappkran. Passar utmärkt ihop med en Spengler kaffeautomat.

Onyx

ONYX PRO 2 är en unik vattenautomat utvecklad för JOBmeal.

Triton

Piedestal i svartlackad plåt och frontdetaljer i borstad rostfri plåt med ett filter som renar vattnet från luft och partiklar som kan förekomma på vissa områden.

Sorgente

För det mindre kontoret och den lilla konferensen passar Sorgente som handen i handsken.

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal

Vilken kaffeautomat passar er?

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffemaskin och kaffe som ska serveras. Vi vill se till att du kan bjuda på en god kopp kaffe oavsett vilka krav du har. Hitta maskinen du behöver i vårt sortiment.

Läs mer om våra kaffeautomater

Kaffe med miljö i fokus

JOBmeal erbjuder dig ett koncept som förutom gott kaffe även ger ditt företag ett ökat miljöåtagande och en bra miljöprofil. Vi som många andra bryr oss om vår miljö. Vi kan och vill göra goda insatser för att minska vår påverkan på miljön. Vårt miljökoncept heter E-com.

Läs mer om Ecom miljökoncept