JOBmeal i Norrköping

Att finnas nära våra kunder är en förutsättning för ett gott samarbete. Vi vill att du ska känna till ditt lokala kontor och ha en personlig kontakt om ett problem skulle uppstå. Vi vill att du ska vara trygg med att din automat fungerar utan bekymmer. Men skulle det vara något så kan vi snabbt vara på plats och lösa det åt dig.

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffe du vill servera på jobbet. Hos JOBmeal i Norrköping kan du köpa eller hyra kaffeautomater och vi erbjuder dig olika finansieringsmöjligheter. Hos oss kan du hitta maskiner och tjänster som passar företag, restauranger och hotell. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning och avtal för dina behov. 

Aktuella kampanjer

Ett mörkrostat kaffe med framträdande syrlighet och en lång eftersmak. Kaffet är både ekologiskt och Fairtrade - märkt. Kaffet består endast av arabicbönor som är handplockade från Central- och Sydamerika.

Kontakta oss nu >>

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal