Om JOBmeal i Östersund

JOBmeal Östersund erbjuder mellanmål och dryck utanför hemmet via kaffeautomater, storköksmaskiner, dryckesanläggningar och varuautomater. Vi har även fruktkorgar, mackor och kakor i vårt sortiment. Våra kunder är arbetsplatser, restauranger, anläggningar och andra platser där många människor vistas frekvent. Vårt arbetsområde är Jämtland och Härjedalen, där vi har funnits i över 30 år.

Välj en bra dag på jobbet - välj JOBmeal!

 

 

 

Kaffe med miljö i fokus

JOBmeal erbjuder dig ett koncept som förutom gott kaffe även ger ditt företag ett ökat miljöåtagande och en bra miljöprofil. Vi som många andra bryr oss om vår miljö. Vi kan och vill göra goda insatser för att minska vår påverkan på miljön. Vårt miljökoncept heter E-com.

Läs mer om Ecom miljökoncept

Vilken kaffeautomat passar er?

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffemaskin och kaffe som ska serveras. Vi vill se till att du kan bjuda på en god kopp kaffe oavsett vilka krav du har. Hitta maskinen du behöver i vårt sortiment.

Läs mer om våra kaffeautomater

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal