JOBmeal Stockholm Norr/Mälardalen

Välkommen till JOBmeal Stockholm Norr. Här hittar du så väl kontaktuppgifter som möjlighet att beställa produkter direkt ur våran webshop. JOBmeal Stockholm Norr serverar och levererar primärt till alla kunder i Stockholms norra delar. 

Vi ser fram emot att tillsammans med Er ta hand om just era fikapauser.

För att läsa mer om vårt nya, unika miljökoncept på kaffeautomater klicka här. 

Vi tackar Lars Sandström och Daniel Nowak från Zoega som på ett inspirerande sätt utbildade vår personal till Basic barista. Se fler bilder på www.mokkarama.se

 

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Vilken kaffeautomat passar er?

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffemaskin och kaffe som ska serveras. Vi vill se till att du kan bjuda på en god kopp kaffe oavsett vilka krav du har. Hitta maskinen du behöver i vårt sortiment.

Läs mer om våra kaffeautomater