JOBmeal i Trestad

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffe du vill servera på jobbet. Hos JOBmeal i Trestad kan du köpa eller hyra kaffeautomater och vi erbjuder dig olika finansieringsmöjligheter. Vi är en lokal leverantör av kaffe och fika koncept. Företaget drivs som ett familjeföretag av Hans Lidholm med familj.

Vi vill att kunderna ska känna trygghet och närhet och ha en personlig kontakt med oss vilket innebär att vi snabbt kan lösa kundernas behov med t.ex. leveranser av varor eller åtgärda eventuella fel.

Vi har lång och gedigen erfarenhet från branschen och skräddarsyr lösningar som anpassas efter kundernas önskemål.

Vi försöker hela tiden hitta nya trender och lösningar och på så sätt utveckla så att kunden alltid får det bästa och senaste inom branchen.

Vårt distrikt omfattar Trollhättan, Vänersborg, Brålanda, Mellerud, Uddevalla, Lysekil samt hela norra Bohuslän och Strömstad.

 

Välkommen att höra av dig till oss !

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal