JOBmeal i Trestad

När en god kopp kaffe är extra viktigt...

Vi vill att kunderna ska känna trygghet och närhet och ha en personlig kontakt med oss. Det innebär att vi snabbt kan tillfredsställa kundernas behov av leveranser av kaffe och tillbehör från marknadens samtliga rosterier.

Vi har lång och gedigen erfarenhet från branschen och skräddarsyr lösningar som anpassas efter kundernas önskemål.

Vi försöker hela tiden hitta nya trender och lösningar och på så sätt utveckla så att kunden alltid får den bästa fikaupplevelsen.

Vårt distrikt omfattar hela Fyrbodals området och vi ingår i JOBmeal Sverige vilket borgar för marknadens bästa kompetens inom vending.

 

Välkommen till oss på JOBmeal Trestad! 0520-333 33.

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal