JOBmeal i Umeå

JOBmeal Umeå är medlem i svenska vendingföreningen och förser en stor del av botniaområdet med dryckeslösningar, allt från rent källvatten till avancerade kaffelösningar. Vi tillhandahåller även tillbehör och gosaker för ett riktigt gofika på jobbet. Allt detta på ett enkelt, driftsäkert och servicevänligt sätt helt enligt branschriktlinjerna samt med så liten miljöpåverkan som möjligt.

Varje fikarum är unikt när det gäller vilken typ av kaffe på jobbet du vill servera. Hos JOBmeal i Umeå kan du köpa eller hyra kaffeautomater och vi erbjuder dig olika finansieringsmöjligheter.

Öppettider
Mån - Fre          8:00 - 16: 30

Telefontjänst dygnet runt! 
090-13 40 00

Aktuella kampanjer

Ett mörkrostat kaffe med framträdande syrlighet och en lång eftersmak. Kaffet är både ekologiskt och Fairtrade - märkt. Kaffet består endast av arabicbönor som är handplockade från Central- och Sydamerika.

Kontakta oss nu >>

Friskt vatten på jobbet

Vill du kunna erbjuda uppiggande rent och kallt vatten som törstsläckare i fikarummet? Tänk att kunna ge personalen tillgång till friskt och kallt vatten på jobbet, naturellt eller kolsyrat. Hitta vattenlösningen som passar dina behov.

Läs mer om våra vattenautomater

Gott kaffe är viktigt!

Vi arbetar hela tiden för att få fram den godaste koppen kaffe till din fikapaus. För att få ett välsmakande kaffe på jobbet krävs inte bara en bra kaffemaskin utan också kaffe av hög kvalitet. Vi arbetar med svenska rosterier och hos oss får du själv välja vilket kaffe du tycker är gott.

Läs mer om vårt kaffesortiment

Välj den service som passar dig

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika serviceavtal och välj det som passar ditt behov bäst.

Läs mer om våra serviceavtal