Four O'clock

Ett te från Four O'clock är ett rättvisemärkt och ekologiskt kvalitetste inspirerat av världens alla kulturer. Råvarorna är äkta med exotiska kryddblandningar i svarta, gröna och vita teer samt Rooibos. Många är rena örtteer, d v s koffeinfria. Four O'clock har även uppfriskande energiteer som ökar energin på ett naturligt sätt.

Varje tepåse är individuellt förpackad i ett tätt kuvert för att bevara den unika aromen.

Earl Grey

Klassikern smaksatt med citrusoljan Bergamott. Välj dina favorittillbehör.

English Breakfast

Från Assam i Indien kommer detta klassiska fylliga, svarta te som du med fördel dricker med mjölk.

Grönt neutralt

Helt neutralt grönt te utan någon smaksättning. Klassiskt och gott. Som alla gröna teer bör det drickas neutralt, utan mjölk.

Grönt, koffeinfritt, Chai

Grönt te smaksatt med kardemumma, kanel, ingefära, kryddnejlika, stjärnanis, muskot och rostad cikoriarot. Koffeinfritt.

Vitt Chai

Vitt te smaksatt med kardemumma, kanel, ingefära, nejlika, stjärnanis och muskot. En favorit på Tekompaniet och bland våra kunder!

Rooibos Chai

Koffeinfria Rooibos kryddat med kardemumma, kanel, ingefära, nejlika, stjärnanis och svartpeppar. Ett mycket populärt och uppskattat te!

Rooibos & grönt te

En blandning av Rooibos (75%) och grönt te (25%). Har en lätt smak av päron och vanilj. Övriga ingredienser är Ginko Bilobablad, nypon, lakritsrot samt grapefruktextrakt.

 

Granatäpple Echinacea

Granatäpple användes för länge sedan för att lindra/behandla t ex halsont. Kombinationen av granatäpple och echinacea gör att teet kan användas till att minska infektionsrisken.