En kaffeupplevelse som har allt, utom kompromisser

 
Ett kaffekoncept som är lika smakfullt och stiligt, som pålitligt. Njut av aromfyllt kaffe, perfekt espresso, krämig cappuccino och många fler utsökta mjölkbaserade kaffedrycker. Patenterat mjölkskumningssystem, prisvinnande design och fullspäckad med innovativa funktioner!En hälsning från 1992

L’OR grundades i Frankrike 1992 med ambitionen att servera det bästa kaffet i världen.

Smakexperterna hos L'OR är mycket kultiverade i deras förståelse och uppskattning för det konstnärliga i smakupplevelsen. Med expertis, kunskap och passion skapar de magnifika smakkombinationer likt konstnärer skapar konstverk med olika färger från en palett. Genom en blandning av kraftfulla och lena smaktoner, och variation av kaffebönor skapar de spännande kaffeblandningar som fascinerar och får oss vilja ha mer!

Livet blir rikare av att stundtals få hänföras och därför har L'OR skapat kaffeupplevelser för just dig och din stund av njutning på dagen, som man stolt bjuder sig själv, sina kollegor och kunder på!

Inget annat än det bästa 

Ett kaffe med djup, välbalanserad smak och inslag av söta nyanser.

L’OR Promesso kaffet är framställt genom en unik metod som gör att smakerna bevaras och att kaffet bibehåller sin kvalitet och arom länge.

  • Färska kaffebönor rostas med omsorg och mals direkt för maximal smak.
  • Efter lasermätt malning bryggs kaffet till en styrka som är cirka nio gånger starkare än espresso.
  • Rosteriet brygger och förpackarkaffet i ren och sluten utrustning.Allt för att säkerställa optimal hygien och fantastisk smak.
  • Kaffet blandas till en perfekt styrka i Promessomaskinen och ditt kaffe färskbryggs kopp för kopp.

Den ultimata kaffemaskinen

Prisvinnande design, patenterat mjölkskummningssystem och fullspäckad med innovativa funktioner! 

Promesso erbjuder en makalös kaffeupplevelse samtdigt som den, i sin helhet utstrålar stil. Kaffemaskinen har belönats det prestigefulla Red dot design award, en tävling för att kora årets bästa produktdesign och koncept. Dessutom bygger maskinen på en unik metod som säkertäller optimal hygien, är helt fri från kaffesump och kräver minimal underhållning och rengöring- allt för att du ska ha tid till det viktiga i livet!

Personlig för dig

Skapa din personliga profil i L'OR Promesso och njut av dina kaffefavoriter.

I L'OR Promesso kan du anpassa styrkan på kaffet och tillsätta mjölk samt mjökskum efter dina personliga preferenser och spara dessa i maskinen. När det sedan är dags för fikastund, klicka då bara på din profil och få ditt kaffe serverat precis så som du vill ha det! Du kan också ställa in tre favoritkaffedrycker för olika tillfällen på dagen. Kanske gillar du en espresso på morgonen, en cappuccino efter lunchen och en latte till eftermiddagsfikan? L'OR Promesso har även en minnesfunktion för 25 kollegor eller stamgäster.

Vill du höra mer om Promesso?

Kontakta oss!

L'OR Promesso kaffemaskin

L'OR Promesso

Njut av aromfyllt kaffe, perfekt espresso, krämig cappuccino och många fler utsökta mjölkbaserade kaffedrycker. Patenterat mjölkskumningssystem, prisvinnande design och fullspäckad med innovativa funktioner!

offert eller fråga