Jobmeal fika kaffe maskin

Fika

By JOBmeal

Prioriterar du gott bryggkaffe på jobbet bör du titta närmare på kaffekonceptet Fika.

Med kaffekonceptet Fika får du avnjuta riktigt gott kaffe på jobbet via kvalitetskaffe från svenska kafferosterier. Smaken på kaffet hantverksoptimeras av JOBmeals kaffesensoriker tillsammans med rosteriernas kaffeexperter så att kaffet smakar precis på det sätt rostmästaren tänkt. Fikakonceptet tänker även på de som älskar te på jobbet med sitt teoptimerade varmvatten som alltid serverar rent vatten, i rätt temperatur för ditt te. I Fikakonceptet ingår allt från kaffemaskin, smakgaranti och kontroll, leverans av kaffe och övriga produkter för en perfekt fikarast på jobbet till en regelbunden maskinservice. 

Från kaffenördar till kaffeälskare, njut!


Fokus på riktigt gott bryggkaffe på jobbet

Till fikakonceptet har vi noga valt kaffemaskiner som effektivt brygger kaffe med hög kvalitet- För riktigt gott bryggkaffe på jobbet! 

Spengler

En stor maskin som är anpassad för att kunna tillgodose många förbrukare utan att man måste fylla på maskinen så ofta.

Spengler PSL

Wittenborg 95

Automaten levereras i svart utförande. Standard för denna modell är en koppcensor så att ingen dryck levereras om det inte står en mugg på plats.

Wittenborg 95

Vill du höra mer om kaffekonceptet Fika?

Kontakta oss

Kaffetjänster

Vill du själv ta hand om det dagliga underhållet av kaffemaskiner? Eller vill du släppa ansvaret och bara veta att allt kommer att fungera som det ska? Läs om våra olika tjänster och välj det som passar ditt behov bäst.

Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.

Kontakta oss

Fika

Begära en offert eller fråga efter mer information.