JOBmeal Onyx

ONYX är en unik vattenautomat utvecklad för JOBmeal. Den har en slående känsla av exklusivitet och är designad för att matcha våra kaffeautomater från bl.a. Spengler. Med sitt nätta format passar den utmärkt i lobbyn, köket eller konferensrummet. Ansluts till det befintliga vattenledningen.Vattenautomaten kan hyras genom vår Deluxe-tjänst som innebär att vi regelbundet kommer ut och gör en hygienisk och teknisk service på er vattenautomat. Kolsyrekuben bytts ut efter ca:12.000 glas, köps via oss. Väljer ni att köpa automaten kan liknande upplägg erbjudas.

Sortiment
Serverar kolsyrat och naturellt vatten ej kylt vatten. Kan även erhållas med smaksättning på vattnet, till exempel Skogshallon, citron, Svartvinbär m.m.

Miljö
Med vår lösning tänker vi på miljön. Varför skall vattnet transporteras långa sträckor på långtradare när det redan finns hos er, redo att förädlas. Våra automater ansluts till befintlig vattenledning och vattnet filtreras genom ett kolfilter för att ta bort partiklar, rost, missfärgningar och andra föroreningar. Vattnet kyls sedan ned till +7 grader för att sedan serveras som kallt naturellt eller kolsyrat vatten.