Våra vattenkoncept

Människokroppen består av 60-80 procent vatten och vi behöver dricka 2-3 liter rent vatten per dag för att må och prestera bra. Redan vid två procent vätskebrist fungerar vi sämre. Med våra vattenkoncept får du och dina medarbetare bekväm tillgång på kallt och friskt vatten, stilla eller kolsyrat. Vi vet att enkel tillgång på vatten gör att personalen dricker mer. Vi har vattenkoncept som passar det lilla kontoret såväl som den stora arbetsplatsen.

Våra vattenkoncept samlar vi under namnet JOBmeal Waterline.

Vill du höra mer om JOBmeal vattenkoncepten?

Kontakta oss

JOBmeal vattenkoncepten

Basic

Om du arbetar på en mindre arbetsplats och tycker att tillgång på gott kallt kolsyrat vatten skulle förbättra trivseln på jobbet är vårt vattenkoncept Basic ett bra val.

Regular

Om kapacitet och en solid vattenlösning med stilren design är viktigt, då är vårt vattenkoncept Regular ett bra val.

Deluxe

Om kapacitet och kvalitet är viktigt tillsammans med möjligheten att få designanpassad lösning som passar med kaffeautomaten. Då är vårt vattenkoncept Deluxe ett bra val.

Premium

Om kapacitet och kvalitet är viktigt tillsammans med möjligheten att få en inbyggd vattenlösning med en stilren tappkran. Då är vårt vattenkoncept Premium ett utmärkt val.

Vattenkoncept

Begära en offert eller fråga efter mer information

Våra vatten­automater

JOBmeal SWAN COMBI

Ansluts till det befintliga vattenledningen. Varför skall vattnet transporteras långa sträckor på långtradare när det redan finns hos er, redo att förädlas.

offert eller fråga

JOBmeal Onyx

ONYX PRO 2 är en unik vattenautomat utvecklad för JOBmeal. Den har en slående känsla av exklusivitet och är designad för att matcha våra kaffeautomater från bl.a. Spengler.

offert eller fråga

JOBmeal Triton

Triton har en piedestal i svartlackad plåt och frontdetaljer i borstad rostfri plåt. Finns även som bordsmodell. Ansluts till det befintliga vattenledningen. 

offert eller fråga

JOBmeal B4 vattentjänster

Kompakt design för större flexibilitet. En populär lösning för mycket vatten

offert eller fråga