Ditt eget Espresso House kafé, på din arbetsplats!

 

Tillsammans med Sveriges populäraste kafékedja Espresso House har vi skapat ett helt unikt kaffekoncept för svenska arbetsplatser. Garanterad Espresso House känsla, autentisk smak och kvalitet på kaffedryckerna bryggt på Espresso House unika kaffeblandningar!

 

Gourmet Pro - Espresso House, tar kaffeupplevelsen på din arbetsplats till en helt ny nivå!

Vad innebär Gourmet Pro - Espresso House?

  • Espresso House, på din arbetsplats!
  • Som att ha en Barista på jobbet.
  • Samma kaffe och te som finns på Espresso House kaféer. 
  • Alla kaffedrycker är skapade av Espresso House Master Baristas och kvalitetsexperter. 
  • Specialty Graded Coffee - Bara topp 5% av allt kaffe i världen når denna höga kvalitetsnivå.
  • Chai Latte och Mocka Latte, och många fler av Espresso House klassiska drycker direkt från kaffemaskinen.
  • Hållbart och ekologiskt kaffe och te​.
  • Accessoarer, muggar och tillbehör från Espresso House.
  • Alltid färsk mjölk. 

Kaffet

Är det samma kaffe som på mitt lokala Espresso House kafé?

 

Ja, det är det! Både byggkaffet och espresson är bryggda på samma kaffebönor som på de lokala Espresso House kaféerna ute i landet. Recepten i kaffemaskinen är skapade av Espresso House Master Baristas och kvalitétsexperter. Kaffet är "Specialty Graded" vilket innebär att det är ett premiumkaffe. Av allt kaffe som produceras i världen så är det enbart 5 % som når en så hög kvalitetsnivå. Du får ett kaffe i världsklass helt enkel! Espresso House handlar sitt kaffe via Direct Trade, vilket betyder att hadeln med kaffebönderna, eller representanter för deras kooperativ sker direkt, helt utan mellanhänder.

 

Signature Brew

Bryggkaffe från Espresso House

Espresso House bryggkaffe kommer från Cerrado-området i Brasilien. När bönorna plockats skickas de till Espresso House egna rosteri i Länna utanför Stockholm. Signature Brew, som bryggkaffet heter är en fyllig och rund mellanrost med lång eftersmak och tydliga toner av choklad, nötter och marsipan. 

Signature Espresso

Espressokaffe från Espresso House 

Espresson består av bönor från Brasilien, El Salvador och Etiopien men beroende på säsong skiftar sammansättningen för att kaffet alltid ska smaka fantastiskt. Signature Espresso, som espresson heter är fyllig och karaktärsfull med sötma, friskhet samt toner av choklad, karamell och apelsin. 

Teet

Dear tea Society

 

Te för alla humör! Teet i Gourmet Pro - Espresso House konceptet kommer från Espresso House egna tevarumärke Dear Tea Society. Teet är 100 % ekologiskt, har en hög kvalitet och passar alla smaker och sinnesstämningar! Här finns en stor variation av smaker, ex. Cool Miss Green med smak av mango och havtorn, Witty Cherries med vitt te balanserat med lite grönt te, körsbärsaromer och blåklint och Mellow Mr Bloom med ekologisk Rooibos, jordgubbar, blåbär och ringblomma. 

Muggen & tillbehören!

 

I Gourmet Pro - Espresso House konceptet får du den ikoniska, välkända och av många älskade Espresso House porslinsmuggen! Även take-awaymuggarna är de samma som du i vanliga fall bär med dig ut från Espresso House kaféet.

Givetvis ingår även även sockersticks, chokladdryck och servetter, även detta från Espresso House. För att ni ska få den äkta känslan av Espresso House på jobbet! 

Kaffemaskinen 

I vårt Gourmet Pro - Espresso House koncept har vi valt en kaffemaskin som levererar ett resultat som är så nära en levande barista som det går! Från kaffemaskinen kan du få flertalet av de populära kaffedrycker som finns på ditt närmaste Espresso House kafé. Inte nog med det, konceptet ser också ut som en liten Espresso House bar, som du kan ha på din arbetsplats, varje dag!  

Gourmet Pro- Espresso House

Begära en offert eller fråga efter mer information.

Se fler koncept här