Våra varumärken

Gevalia

Gevalia erbjuder inte bara fantastiska smakupplevelser utan även omtanke. Varje sip av den älskade smaken är en påminnelse om den omsorg som sträcker sig från kaffebönderna till dig som älskar en stunds fika. Gevalia finns överallt där du är, tillgängligt i olika former. Alltid nära dig.

 

L'OR

Varje kopp kaffe från L’OR garanterar en ren njutning av kaffe. Låt dig förtrollas av dess intensiva arom och upplev den harmoniska balansen mellan mjuka och kraftfulla smaker. Upptäck kaffets guldstandard med L’OR.

 


Övriga varumärken


Arvid Nordquist

Sedan starten har Arvid Nordquist tagit världens smakupplevelser till Sverige, genom starka internationella varumärken och inte minst genom passionen för kaffe som gått i arv från grundaren Arvid Nordquist till sonen Bengt Nordquist och vidare till tredje generationens ägare Anders Nordquist.

Löfbergs

Gott kaffe är ingen självklarhet när klimatet förändras och allt färre unga ser en framtid som kaffeodlare. Det ska vi ändra på. Vi letar ständigt efter nästa kaffe. Nästa sätt att dricka det, nästa sätt att odla det. För dagens generation kaffeälskare och för nästa generation. Där det finns en spännande kaffekultur, där hittar vi vår inspiration. Vi ger dig det hetaste kaffet för dagen och det bästa för morgondagen. Svensk kaffepassion sedan 1906.

ZOÉGAS

Bakom ZOÉGAS sortiment ligger kärlek, passion och lång erfarenhet. Att välja ut bönor och hitta perfekta rostningsprofiler är ett hantverk där vi lägger stor prestige. Resultatet är en belöning som vi med stolthet vill dela med dig. Allt kaffe från ZOÉGAS Professional är framtaget med unika recept för att passa den professionella marknaden.