Vårt erbjudande


Kaffekoncept

Våra kaffekoncept bjuder på härliga fikastunder oavsett om du prioriterar klassiskt bryggkaffe eller fullt cafésortiment.

 

Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.


Vattenkoncept

För att må och prestera bra vi behöver dricka två till tre liter rent vatten per dag. Redan vid två procent vätskebrist fungerar vi sämre. En optimal vätskebalans ger mer energi, högre produktivitet, minimerar risken för muskelsträckning och ökad koncentrationsförmåga.

Fashion

Designledd innovation med både perfekt tempererat stilla och porlande kolsyrat vatten, det är vårt vattenkoncept Fashion.

Pearl

Törstar du efter kallt, törstsläckande stilla vatten men också efter uppfriskande kolsyrat vatten? Då ska du titta närmare på vattenkonceptet Pearl!

Still

Prioriterar du perfekt tempererat och filtrerat stilla vatten utan konstigheter bör du titta närmare på vår vattenlösning Still!


JOBmeal

Vi är en leverantör för kaffeupplevelser på arbetsplatsen! Vi erbjuder skräddarsydda hyres- och leasinglösningar för högkvalitativa kaffemaskiner som passar alla typer av företag. Med vår flexibilitet, kvalitet och bekvämlighet gör vi det enkelt för dig att skapa enastående kaffeupplevelser för dina anställda och kunder.

Våra erfarna kaffeexperter hjälper dig att välja rätt maskin, tar hand om installation och underhåll, och erbjuder bekväma kaffeleveranser direkt till din arbetsplats. Med fokus på resultat och enastående kundservice är JOBmeal det självklara valet för att förbättra arbetsmiljön och öka produktiviteten med högkvalitativt kaffe för ditt kontor.