Cafitesse

Fantastiskt kaffe, unik upplevelse, hög bekvämlighet och bra affärssinne

Cafitesse-kaffe bryggs från noga utvalda, blandade och rostade färska kaffebönor, omsorgsfullt hanterade av våra kaffeexperter. Bönorna mals sedan direkt för att maximera arom och smak, och ger en enastående kopp kaffe varje gång.

Cafitesse-kaffe är tillverkat av bönor från världens finaste kaffedistrikt och är därför av mycket hög kvalitet. Bönornas färskhet är högt prioriterad, eftersom det hjälper till att säkerställa den höga kvaliteten på Cafitesse-kaffet och därmed den optimala kaffeupplevelsen. Då Cafitesse tillverkas med ett enkelt och stängt system är det en väldigt hygienisk lösning, eftersom den kräver mycket lite fysisk hantering och du kommer inte i kontakt med själva kaffeprodukten innan du brygger en kopp kaffe.

DET VIKTIGASTE ÖGONBLICKET FÖR OSS ÄR NÄR DEN PERFEKTA KOPPEN KAFFE AVNJUTS AV DIG ELLER DIN GÄST 

För att få ut maximal smak i koppen har vi utvecklat Cafitesse, där vi tar hand om alla steg fram till din färskbryggda kopp kaffe. Vi väljer ut kvalitetsbönor, rostar dem till fulländning, maler kaffet och brygger det direkt till perfektion. Därefter fryser vi in kaffet i en lufttät förpackning för att behålla alla smaker och aromer.

Alla smaker och aromer släpps fria med en enkel knapptryckning. Allt för att kunna servera en kopp färskbryggt kaffe med samma perfekta resultat – kopp efter kopp.

HANTVERK, PASSION OCH KONTROLL

KAFFE ÄR INTE EN SMAK – DET ÄR HUNDRATALS MILDA, FYLLIGA OCH INTENSIVA TONER OCH NYANSER FÅNGADE I VARJE KOPP

För att hjälpa till att utforska och välja vilket kaffe som passar bäst för dig, så använder vi oss av kaffets grundkaraktärer och smaktoner.

Dessa smaker har utvecklats och lyfts fram beroende på odlingsplats, hur bönorna behandlats och valts ut.

Cafitessmaskinerna

DESIGNADE FÖR EN UNIK UPPLEVELSE
  • Brett urval av drycker med personlig anpassning
  • Användarvänlig design, enkel att använda och förstå
  • Hett vatten för te och choklad
SPARAR TID ÅT DIG
  • Enkel och snabb rengöring med automatiska rengöringsprogram
  • Enkel påfyllning, under 1 min
HÖG KAPACITET
  • 2 l Cafitesse = ca 40 l färskbryggt kaffe
  • Upp till 650 koppar i timmen och 4 sekunder per kopp
Cafitesse Excellence Touch Experience Hot & Cold
Cafitesse Excellence Touch Experience Hot & Cold tar kaffeupplevelsen till en helt ny nivå. Med sin stora bredd av drycker, både kalla och varma, är det bara fantasin som sätter gränser.
Excellence Compact Touch

Cafitesse är ett unikt kaffekoncept som inte bara bjuder på färskbryggt, välsmakande kaffe utan som dessutom omfattar allt du kan önska dig som företagare, anställd – och kaffeälskare!

Cafitesse Excellence Touch Experience

Med Cafitesse kan du göra de mest utsökta kaffedrycker. Espresso, latte eller kanske en himmelskt god cappuccino? Maximal bekvämlighet, snabbhet och tillförlitlighet varje gång.

Cafitesse

Låt JOBmeal presentera Cafitesse djupare. Fyll i formuläret nedan och låt oss hjälpa dig att ta ditt företags kaffe till nästa nivå!

 

Hyra kaffemaskin_2