Om oss

JOBmeal logo

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

  • Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.
  • Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.
  • Vi har över 40 års erfarenhet.
  • Baristacertifierad personal.
  • Internationellt certifierade kaffesensoriker.

 

Koncern­ledning Miljö, hållbarhet och vänföretag Jobba hos oss

 

JOBmeal map sweden

Vår Vision

På många arbetsplatser är kaffe fortfarande något man tvingar i sig för att bli pigg. Så ska det inte behöva vara. JOBmeals Certifierade Kaffeexperter, Baristor och sensoriker arbetar hårt för att du ska få njuta av riktigt gott kaffe varje dag. Det är inte lyx utan en mänsklig rättighet, tycker vi.

Rikstäckande

Vi tycker att det är viktigt att finnas där våra kunder finns. Därför sköter vi försäljning och service från lokalkontor över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Vill du höra mer om oss?

Kontakta oss
JOBmeal horsy

Lokal närhet över hela landet

Vi tycker att det är viktigt att finnas där våra kunder finns. Därför sköter vi försäljning och service från 26 lokalkontor över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ditt lokala JOBmeal-kontor vill lära känna dig och ditt företag för att kunna ge så snabb och specialanpassad service som möjligt. Kontakta JOBmeal genom att leta fram vårt närmaste kontor i listan här under.

Våra kontor

Kontaktformulär

Lämna din kontaktinformation så vi kommer att kontakta dig.