Kaffekonceptet för smakfulla kaffepauser på jobbet!

Med Barista-konceptet kan du njuta av gott bryggkaffe och äkta italiensk espresso på jobbet, med kvalitetskaffe från svenska kafferosterier. Bryggkaffets smak optimeras av JOBmeals kaffesensoriker tillsammans med rosteriernas experter, medan espresson är inställd av certifierade baristor. För teälskare erbjuds teoptimerat varmvatten. Konceptet inkluderar kaffemaskin, smakgaranti, leverans av kaffe och andra produkter, samt regelbunden service av kaffemaskinen. Dessutom ingår kaffedrycker som cappuccino, caffè latte och choklad.
  
Detta koncept passar den som vill ha en riktigt god svart kopp bryggkaffe, med eller utan mjölk samt en äkta barista-tillverkad espresso! 

Vad innebär Barista? 

 • En autentisk italiensk espresso i centrum.
 • Bryggkaffets smak inställd i samarbete med kafferosteriets rostmästare/smakansvarig.
 • Oftast två kaffen i kaffemaskinen (hela bönor för bryggkaffe och hela bönor för espresso).
 • Samtliga specialkaffedrycker ingår så som riktigt god cappuccino och caffè latte. 
 • Passar den kräsne espressodrickaren.

Färskt rostad Espresso

Baristakonceptets utbud av hela bönor och espressobönor tar dig med på en njutningsfull smakresa. Utöver en perfekt kopp svart kaffe, så erbjuder vi här en latte eller cappuccino med espressobönor utvalda för den optimala upplevelsen av såväl klassiska espressodrinkar såväl som vår Signatur Menu.

Våra kaffeexperter har återigen överträffat sig själva när de skapat receptur och inställningar för att erbjuda en krämig cappuccino eller en silkeslen latte.

Vårt kaffekoncept Barista är utformat för att utöka med funktioner och applikationer såsom Flextaste, Signatur Moments, Flavoured Coffee Moments och Chilled and Flavoured Coffee Moments

Uppgradera till Barista L'OR

L’OR har alltid haft ambitionen att erbjuda det bästa kaffet i världen. Det håller vi med om att de har gjort! Med L’Or har vi byggt en fulländad upplevelse i designelement, dryckesmenyer och intryck. Inte bara är kaffet förädlat till perfektion utan hela kaffeupplevelsen blir en njutningsfull stund på dagen som man stolt bjuder sig själv, kollegor och kunder på.

Rekommenderade produkter i koncept Barista:
Vilka maskiner passar för Barista?

I Baristakonceptet har vi fokuserat på maskinen som har förmågan att skapa en äkta espresso. Denna maskin har också två kvarnar så du kan ha två olika bönor i din maskin: En till det färskmalda bryggkaffet och en till din eftermiddags-espresso.

Spengler Custom Line
Optimalt bryggsystem för tillredning av den perfekta koppen nymalet bryggkaffe. Fokus ligger på en perfekt smakupplevelse på en svart kopp kaffe, men menyn tillhandahåller även klassiska specialkaffedrinkar såsom cappuccino, caffè latte samt choklad och tevatten.
Wittenborg 9100
Användarvänligheten är i fokus för Wittenborg 9100. Modellen är lätt att fylla på och att rengöra den garanterar även en god smakupplevelse.

Våra andra kaffekoncept


Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Gourmet

Tänk dig fullt kaffebarsortiment på högsta hantverksnivå i fikarummet. Där har du Gourmet, vårt mest exklusiva kaffekoncept.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.

Barista

Begära en offert eller fråga efter mer information.

Barista
L'OR - The Golden Standard

Varje kopp kaffe från L’OR ger en ren kaffenjutning. Låt dig fångas av den intensiva aromen och upplev dess balans mellan runda och kraftfulla smaker. Upptäck guldstandarden på kaffet från L’OR.

Gevalia

Mer än ett varumärke – det är äkta kaffekärlek.

Gevalia är tradition och hantverk, kaffepassion från Gävle och Världen, från mellanrost till espresso, personligt och globalt, business and pleasure. 

Beyond certification

Vi tycker att en hållbar framtid och en sund värld handlar om mer än certifiering. Det är därför vi kallar vårt hållbarhetsarbete för Beyond Certification.

FlexTaste

En unik funktion som ger möjligheten att välja hur kaffet skall upplevas samt styrkan på upplevelsen. Ett kaffe, tre upplevelser med upp till 15 variationer.

Med FlexTaste i kaffemaskinen finner de flesta kaffenjutare en smakvariant som passar just dem. FlexTaste ger även möjlighet att förändra sin kopp kaffe efter tid och humör, Mjukt på morgonen, Original under dagen och Fylligt när man vill ha något extra märkbart i koppen.

Signature Menu

By JOBmeal

Ger tillgång till JOBmeals certifierade och tävlande baristors egenkomponerade mästerverk. Från kaffenördar till kaffeälskare, njut!

 • Unikt framtagna specialkaffedrycker som tidigare inte kunnat avnjutas på arbetsplatsen!
 • Smak av konstnärligt baristahantverk!
 • Skapad med stor känsla för smakupplevelser som toppats med glädje och lekfullhet.
 • Signature Menu, endast i kaffekoncept från JOBmeal!

Kallt & smasatt kaffe på arbetsplatsen

 • Personlig  smak
  Era medarbetare och gäster kan själva anpassa kaffestyrkan och mjölken till sin egen personliga smak.
 • Smaksatt
  Tillgång till både varma och kallla smaksatta drycker gör medarbetare likväl som gäster ännu mer nöjda och tillfredsställda.

 • Kall & varmt
  I dag är inte behovet starkt eller svagt kaffe, med eller utan mjölk, utan behovet är i dag varmt eller kallt smaksatt kaffe.

Vi tar ansvar – bortom certifiering

Som en del av JDE Peet's ingår JOBmeal i ett omfattande hållbarhetsarbete som drivs på global nivå. Hela vårt företag drivs av vår passion för kaffe, vår respekt för miljön och omsorg om människor. För när allt kommer omkring står vi tillsammans, på samma grund. Och det är därför vi kallar vårat hållbarhetsprogram Common Grounds.

 

Kaffet 

 • Vi samarbetar med alla de stora svenska kafferosterierna för att sätta guldkant på din kaffepaus på jobbet. Till exempel Sveriges mest folkkära Gevalia, med sitt lokalrostade kaffe från Gävle och Stockholmsbaserade Arvid Nordqvist.
 • Alla kaffen vi erbjuder har optimerats för de kaffemaskiner som ingår i våra kaffekoncept. Detta arbete har gjorts tillsammans med kafferosteriernas rostmästare/ smaksensoriker och JOBmeals certifierade baristor.
 • Våra hjärtan slår hårt för miljömässiga och etiska certifieringar. Därför har vi flertalet certifierade kaffen i vårt kaffesortiment. 
 • Våra kaffen passar dina smaklökar. Vi har allt från ljusrostat till mörkrostat kaffe, fruktigt till syrligt, lent till krävt och specialkaffe från världens alla hörn.
 • De flesta av våra kaffemaskiner kan utrustas med vår unikt framtagna smakfunktion FlexTaste som ger dig möjligheten att ha ett enda kaffe i din kaffemaskin men välja upp till 15 smakvarianter av kaffet.

 

Vem sköter om kaffemaskinen? 

Alla arbetsplatser ser olika ut och därmed finns det olika behov av underhåll av kaffemaskinen. JOBmeal tar hand om den nödvändiga servicen som er kaffemaskin kräver men vi kan också besöka er arbetsplats varje dag för att fylla på kaffebönor och rengöra kaffemaskinen åt er. Om ni är många anställda och dricker många koppar kaffe varje dag kräver kaffemaskinen underhåll ofta. Om ni är få anställda kan det vara bättre att ni själva fyller på kaffebönor och rengör kaffemaskinen så tar vi hand om endast den nödvändiga servicen. 

Tillsammans diskuterar vi era servicebehov och anpassar underhållet av kaffemaskinen samt servicegraden så att den passar er!