Genom enkel tillgång på vatten dricker också personalen mer vatten, men det finns även flera andra fördelar med att erbjuda kvalitativt vatten på jobbet. Med våra vattenkoncept får du och dina medarbetare tillgång till perfekt tempererat och filtrerat kallt vatten, stilla eller kolsyrat. Vi har vattenkoncept som passar på det lilla kontoret såväl som på stora arbetsplatser.

Vattenkoncept för din arbetsplats


Still

Prioriterar du perfekt tempererat och filtrerat stilla vatten utan konstigheter bör du titta närmare på vår vattenlösning Still!

Pearl

Törstar du efter kallt, törstsläckande stilla vatten men också efter uppfriskande kolsyrat vatten? Då ska du titta närmare på vattenkonceptet Pearl!

Fashion

Designledd innovation med både perfekt tempererat stilla och porlande kolsyrat vatten, det är vårt vattenkoncept Fashion.

NYHET!

Flavoured Water Moments

Med vårt Flavoured Water koncept får ni kolsyrat och smaksatt vatten på din arbetsplats. Ihop med vattenmaskinenerna och det världskända hantverkstillverkarna av smaksättning – Franska Monin – blir vattenstationen med kolsyrat och stilla vatten en självklar plats att finna sin perfekta smaksatta vatten!

Vattenkoncept

Jag önskar en offert eller eftersöker mer information gällande vattenkoncept.

vatten test

Stöttar vattenprojekt i Afrika

JOBmeal är med och stöttar den indeellan orgnaisationen The Water Project som genom att tillhandahålla pålitliga vattenprojekt hjälper samhällen i Afrika söder om Sahara, vilka lider av brist på tillgång till rent och säkert vatten. De motverkar också vattenkrisens framfart genom utbildning, expertis och ekonomiskt stöd för vattenprojektkonstruktion. På JOBmeal är vi stolta över att få bidra till att öka förutsättningarna för rent vatten i vår värld, för det är en mänsklig rättighet! 

Över 500 pund till The Water Projects borrhålsprojekt  i Sierra Leone

Under 2021 samlade JOBmeal tillsammans med Borg & Overström in över 500 pund till ett borrhålsprojekt i Sierra Leone som The Water Project driver. Med hjälp av donationen har The Water Project kunnat hjälpa till att ge säkert vatten och hygienutbildning till människor i Tardi och det omgivande samhället.

Genom att borra ett borrhål och installera en handpump har Tardi och det omgivande samhället försetts med mycket tillgängligt rent dricksvatten. 

Inom ramen för projektet ges också utbildningarna i hygien och sanitet som inkludera hur man gör en handsfree-handtvättstation och behovet av att hålla toaletterna rena.