Kaffe som matchar dagens önskemål

Det är ingen tvekan, kallt och smaksatt kaffe är förbi trendstadiet och är kaffekonsumenternas verkliga vardag. 

Med kalla och smaksatta kaffealternativ finns något för alla. Det stora utrymmet för personlig anpassning som våra kalla, varma och smaksatta kaffelösningar ger skapar oändliga variationsmöjligheter. Njut av en god värmande kopp kaffe med mjölk på morgonen, en svart kopp kaffe under förmiddagen och en uppiggande kall iskaffe med smak av härlig vanilj till eftermiddagen. Här finns något för alla typer av kaffedrickare: ung som gammal, traditionell som modern, finsmakare som allätare - gott kaffe för alla helt enkelt. 

Flertal olika kalla och smaksatta kaffekoncept att välja på

Vi vet att alla arbetsplatser har sina egna speciella förutsättningar. Därför har vi på JOBmeal flexibla lösningar som alla på ett smidigt sätt förhöjer kaffeupplevelsen på arbetsplatser runt om i landet. Utifrån era behov hittar vi något som passar just er och som gör er arbetsplast till något extra - med eller utan smak, med eller utan is, med eller utan tillbehör. Vilken blir er favorit?

NYHET! Chilled & Flavoured Coffee Moments

Nu har vi utökat vår populära kalla och smaksatta kaffekategori och presenterar stolt Chilled & Flavoured Coffee Moments. Låt oss förgylla er arbetsplats med kaffedrycker som tidigare krävt ett besök på den lokala kaffebaren, med en riktig barista bakom disken. Ni får en snygg integrerad meny på maskinen, en av marknadens bästa ismaskiner och franska Monin som ger er fantastiska kaffestunder utan att behöva gå utanför huset.

Gevalia Cafitesse Hot & Cold

Fantastiskt kaffe, varm & kall, svart & med mjölk.

Gevalia Cafitesse Hot & Cold är en ny unik kaffelösning som erbjuder precis det era medarbetare och gäster vill ha, med endast en knapptryckning. En klassisk svart kaffe, en härlig Cappuccino, eller varför inte en läcker och uppfriskande Cold Latte med smak av hasselnöt, salt karamell eller vanilj? Det är inte magi. Det är Gevalia Cafitesse-systemet!

Flavoured Coffee Moments

Make it Flavoured! Prova vår söta Vanilj Latte, Dirty Cappuccino med extra kaffestyrka och smak av salt karamell eller populära specialkaffedrycken Flat White som smaksatts med hasselnöt. Med Flavoured Coffee Moments höjer ni kaffeupplevelsen på er arbetsplats genom riktigt läckra smaksatta kaffedrycker.