Gourmet, det exklusiva kaffekonceptet med fullt kaffebarsortiment till din arbetsplats!

Förutom perfekt bryggkaffe och espresso serverar Gourmetkonceptet krämig cappuccino, silkeslen caffè latte, äkta flat white och andra kaffedrycker som står på kaffebarens meny. Alla drycker bryggs enligt internationell baristastandard och med tempererad, färsk mjölk.

Vad innebär Gourmet?

 • JOBmeals mest exklusiva koncept.
 • Fantastiskt bryggkaffe och äkta barista-tillverkad espresso.
 • Kaffedrinkar med färsk mjölk i äkta baristaklass 
 • Kaffets smak är inställd i samarbete med kafferosteriets rostmästare/smakansvarig.
 • Passar dig som längtar hela veckan efter helgens besök på den lokala kaffebaren! Gourmetkonceptet serverar en autentisk kaffebars upplevelse på jobbet. När riktigt gott kaffe är viktigt!

Krämig Cappuccino på färskmjölk

Utöver den perfekta koppen svart kaffe och en perfekt espresso adderar vi i Gourmetkonceptet ett färskmjölksystem som tar med sig ditt favoritcafés barista in på ditt kontor. Menyns utbud av specialdrycker och krämiga mjölkskum gör ingen besviken. Cappuccinons krämighet och lattens silkeslena karaktär tar dina sinnen till italienska gränder och du kommer njuta av det fina hantverk som våra kaffeexperter har åstakommit i detta kaffekoncept.

Kaffekoncept Gourmet är utformat för att enkelt addera funktioner och applikationer såsom Flextaste, Signatur Moments, Flavoured Coffee MomentsChilled and Flavoured Coffee Moments samt Gourmet Pro som är vårt sammarbete med Espresso House

Rekommenderade produkter i koncept Gourmet:
Vilka maskiner har valts ut i Gourmet?

I Gourmetkonceptet har vi valt ut maskinen som har allt. Den kan skapa fantastikt bryggkaffe, perfekt espresso med crema och skumma färsk mjölk som en barista. Maskinen har också två kvarnar så du kan ha två olika bönor i din maskin.

Franke A600

Franke är en helautomatisk professionell espressoautomat för kontor och restauranger. Automaten levereras med ett stort antal tillval för att passa just er arbetsplats.

Våra andra kaffekoncept


Fika

Prioriterar du gott bryggkaffe för att förbättra trivseln på jobbet bör du titta närmare på vårt kaffekoncept Fika.

Barista

Vårt kaffekoncept Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass.

Green Line

Miljövänlig, miljöbesparande och ansvarsfullt kaffedrinkande på jobbet. Fantastisk smak, energigivande kaffepauser och en lycklig planet.


Kallt och smaksatt kaffe

Med vårt Chilled and Flavoured koncept får ni allt ni behöver för en riktig kaffebarupplevelse. Våra maskiner har en integrerad iskaffemeny utöver den ordinarie varma menyn.

Beyond certification

Vi tycker att en hållbar framtid och en sund värld handlar om mer än certifiering. Det är därför vi kallar vårt hållbarhetsarbete för Beyond Certification.

Cafitesse

Kaffe av högsta kvalitet. Kaffet bryggs direkt i fabriken och är nio gånger starkare än espresso. I våra unika maskiner färskbryggs sedan det koncentrerade kaffet igen till ett sammetslent och välsmakande kaffe.

FlexTaste

En unik funktion som ger möjligheten att välja hur kaffet skall upplevas samt styrkan på upplevelsen. Ett kaffe, tre upplevelser med upp till 15 variationer.

Med FlexTaste i kaffemaskinen finner de flesta kaffenjutare en smakvariant som passar just dem. FlexTaste ger även möjlighet att förändra sin kopp kaffe efter tid och humör, Mjukt på morgonen, Original under dagen och Fylligt när man vill ha något extra märkbart i koppen.

Signature Menu

By JOBmeal

Ger tillgång till JOBmeals certifierade och tävlande baristors egenkomponerade mästerverk. Från kaffenördar till kaffeälskare, njut!

 • Unikt framtagna specialkaffedrycker som tidigare inte kunnat avnjutas på arbetsplatsen!
 • Smak av konstnärligt baristahantverk!
 • Skapad med stor känsla för smakupplevelser som toppats med glädje och lekfullhet.
 • Signature Menu, endast i kaffekoncept från JOBmeal!

Vi tar ansvar – bortom certifiering

Som en del av JDE Peet's ingår JOBmeal i ett omfattande hållbarhetsarbete som drivs på global nivå. Hela vårt företag drivs av vår passion för kaffe, vår respekt för miljön och omsorg om människor. För när allt kommer omkring står vi tillsammans, på samma grund. Och det är därför vi kallar vårat hållbarhetsprogram Common Grounds.

 

Kaffet 

 • Vi samarbetar med alla de stora svenska kafferosterierna för att sätta guldkant på din kaffepaus på jobbet. Till exempel Sveriges mest folkkära Gevalia, med sitt lokalrostade kaffe från Gävle och Stockholmsbaserade Arvid Nordqvist.
 • Alla kaffen vi erbjuder har optimerats för de kaffemaskiner som ingår i våra kaffekoncept. Detta arbete har gjorts tillsammans med kafferosteriernas rostmästare/ smaksensoriker och JOBmeals certifierade baristor.
 • Våra hjärtan slår hårt för miljömässiga och etiska certifieringar. Därför har vi flertalet certifierade kaffen i vårt kaffesortiment. 
 • Våra kaffen passar dina smaklökar. Vi har allt från ljusrostat till mörkrostat kaffe, fruktigt till syrligt, lent till krävt och specialkaffe från världens alla hörn.
 • De flesta av våra kaffemaskiner kan utrustas med vår unikt framtagna smakfunktion FlexTaste som ger dig möjligheten att ha ett enda kaffe i din kaffemaskin men välja upp till 15 smakvarianter av kaffet.

 

Uppgrader till Gourmet Pro –
Espresso House på jobbet!

Ditt eget Espresso House kafé, på din arbetsplats!

Tillsammans med Sveriges populäraste kafékedja Espresso House har vi skapat ett helt unikt kaffekoncept för svenska arbetsplatser. Garanterad Espresso House känsla, autentisk smak och kvalitet på kaffedryckerna bryggt på Espresso House unika kaffeblandningar!

Gourmet Pro - Espresso House, tar kaffeupplevelsen på din arbetsplats till en helt ny nivå!