Cafitesse Excellence Touch Experience Hot & Cold

Cafitesse Excellence Touch Experience Hot & Cold tar kaffeupplevelsen till en helt ny nivå. Med sin stora bredd av drycker, både kalla och varma, är det bara fantasin som sätter gränser. 

offert eller fråga

Cafitesse Excellence Compact

Cafitesse är ett unikt kaffekoncept som inte bara bjuder på färskbryggt, välsmakande kaffe utan som dessutom omfattar allt du kan önska dig som företagare, anställd – och kaffeälskare!

offert eller fråga

Cafitesse Excellence Touch Experience

Med Cafitesse kan du göra de mest utsökta kaffedrycker. Espresso, latte eller kanske en himmelskt god cappuccino? Maximal bekvämlighet, snabbhet och tillförlitlighet varje gång.

offert eller fråga

L'OR Promesso

Njut av aromfyllt kaffe, perfekt espresso, krämig cappuccino och många fler utsökta mjölkbaserade kaffedrycker. Patenterat mjölkskumningssystem, prisvinnande design och fullspäckad med innovativa funktioner!

offert eller fråga

Franke

Franke är en helautomatisk professionell espressoautomat för kontor och restauranger. Automaten levereras med ett stort antal tillval för att passa just er arbetsplats.

offert eller fråga

Spengler Custom Line

Dubbla bryggsystem – det bästa av två världar. Custom Line erbjuder två bryggsystem. Genomskinliga behållare bevarar aromen och gör det lätt att se när det är dags för påfyllning.

offert eller fråga

Spengler PSL

Färskmalet och färskbryggt för varje kopp. Kaffet bryggs på ett skonsamt och korrekt sätt som serverar kaffe utan något skum på toppen av kaffet, precis som hemma.

offert eller fråga

Wittenborg 9100

Välj mellan kaffe, kaffe med socker/mjölk, choklad, cacao creme, wiener melange, chocoffee, cappuccino, och cafe au lait. Du kan även få hetvatten till ditt eget te och välja funktioner som kannbryggning, variabel styrka/koppstorlek/socker och mjölkmängd.

offert eller fråga

Wittenborg 95

Wittenborg 95 är en kompakt, slimmad automat fylld med smarta funktioner.

offert eller fråga

Jetinno JL18 BTC

Det är så här kaffe ska smaka. Kombinationen av nymalda bönor, högklassigt vatten. Den perfekta bryggningen och rätt temperatur får smaken att lyfta till en högre nivå.

offert eller fråga