Gevalia Professional Original

Rainforest alliance

Det här är klassikern som älskas av många! Gevalias hemtrevliga, varma grundsmak med 100% av de finaste Arabicabönor ger en hög och jämn kvalitet i varje kopp. Ett mellanrostat kaffe med trevligt rostad ton. Ett lite blommigt med drag av kanel och viol.

offert eller fråga

Gevalia Professional Organic Mellanrost

Gevalia Ekologiskt Mellanrost består av 100% ekologiskt odlade Arabicabönor från gårdar certifierade av den ideella organisationen Rainforest Alliance. Ett välbalanserat och lätt fruktigt kaffe med inslag av vanilj och sötma samt även en viss syrlighet.

offert eller fråga

Gevalia Professional 1853 Mörkrost

Gevalia 1853 är ett mörkrostat kaffe baserat på utvalda 100% Arabicabönor med stor personlighet. Eldigt, med mogen fruktig smak av mörka bigarråer och läckra toner av kola och mjölkchoklad.

offert eller fråga

Gevalia Professional Ebony Mörk

Gevalia Ebony är ett mörkrostat kaffe baserat på utvalda 100% Arabicabönor från Östafrika, Central- och Sydamerika vilket ger detta kaffe en fyllig och intensiv arom och en rund eftersmak med inslag av kryddor och choklad.

offert eller fråga

Gevalia Professional Fairtrade Mörkrost

Gevalia Organic Fairtrade är ett mörkrostat kaffe baserat på utvalda 100% Arabicabönor fullpackat med smak. Fylligt, med lång eftersmak och inslag av söt honung. Ett kaffe som är gott i dubbel bemärkelse.

offert eller fråga

Gevalia Professional Organic Mörkrost

Gevalia Ekologiskt Mörkrost består av 100% ekologiskt odlade Arabicabönor från gårdar certifierade av den ideella organisationen Rainforest Alliance. Ett angenämt kaffe där undertoner av mörk choklad, kanel och kardemumma möts.

offert eller fråga

Gevalia Professional Aroma Bar

Gevalia Espresso Aroma Bar är en kraftig espresso i typisk syditaliensk stil med viss rökighet och toner av smörkola.

offert eller fråga

Gevalia Mastro Lorenzo Aroma Oro Espresso

Gevalia Espresso Aroma Oro är ett espressokaffe baserat på 100% ekologiskt odlade Arabicabönor från gårdar certifierade av den ideella organisationen Rainforest Alliance. En generös norditalienare med smakinslag av kanel och choklad.

offert eller fråga

Gevalia Professional Instant Mellanrost

Ett mellanrostat kaffe med trevligt rostad ton. Ett lite blommigt med drag av kanel och viol.

offert eller fråga

Gevalia Professional Instant Ebony Mörk

Fyllig och intensiv arom och en rund eftersmak med inslag av kryddor och choklad.

offert eller fråga