Exclusive Mörkrost

Ett mörkrostat kaffe med fruktig syrlighet och toner av mörka bär. Lång, angenäm eftersmak av kakao. Ursprung från bl a Honduras, Peru och Östafrika.  Rainforest Alliance och Ekologisk.

offert eller fråga

Medium Välbalanserat

Ett välbalanserat kaffe med frisk fruktighet. Kaffet har en rund, nötaktig smak med toner av mjölkchoklad och honung. Ursprung från bl a Sydamerika, Östafrika och Asien. Rainforest Alliance.

offert eller fråga

Generoso Kraftfullt

Ett kraftfullt kaffe med sirapstoner och smak av mörka bär och choklad. Ursprung från bl a Brasilien, Colombia, Östafrika och Asien. Rainforest Alliance.

offert eller fråga

Fazenda Smakrikt

Ett smakrikt, nötigt kaffe med toner av torkad frukt och mörk choklad. Ursprung från bl a Brasilien, Östafrika och Asien. Rainforest Alliance.

offert eller fråga

Aria Mörkrost

Ett mörkrostat kaffe med intensiv kaffearom och lång behaglig fruktig eftersmak. Passar även som espresso.  Kaffe från Syd- och Centralamerika. Instant med finmalet kaffe. Fairtrade och Ekologisk.

offert eller fråga

Primo Intensivt

Ett kraftfullt, fylligt och intensivt kaffe. Passar även som espresso. Instant. UTZ.

offert eller fråga

Santana Lång eftersmak

Specialkaffe från Santana de Vargem i Brasilien med toner av fudge, tobak och sötmandel. Lång eftersmak med toner av mörk choklad. Fairtrade.

offert eller fråga

Mountain High Kraftfull smak

Specialkaffe från Peru och Honduras med kraftfull smak, frisk fruktighet och blommig arom. Fairtrade och Ekologisk.

offert eller fråga

Mafioso Fyllig & krämig

En fyllig och krämig espresso med toner av torkad frukt. Lång och intensiv eftersmak med toner av mörk choklad. Ursprung från Brasilien och Östafrika. Rainforest Alliance.

offert eller fråga

Sabroso Välbalanserad

En rund, välbalanserad espresso med fruktig syrlighet och lätt nöt- aktiga toner. Ursprung från Syd- och Mellanamerika. Fairtrade och Ekologisk.

offert eller fråga