Prioriterar du perfekt temprerat och filterat stilla vatten utan konstigheter bör du titta närmare på vår vattenlösning Still!

 

Still är vårt enklaste vattenkoncept där fokus ligger på kallt rent stilla vatten.

 

Med vattenkonceptet Still får du avnjuta perfekt tempererat och filtrerat stilla vatten från stilrena och kompakta vattenmaskiner som säkerställer optimal hygien och passar in i alla miljöer.

 

Still passar den som vill kunna erbjuda rent stilla vatten utan konstigheter.

Vad innebär vattenkonceptet Still?

  • Vårt enklaste vattenkoncept 
  • Enbart stilla vatten utan kolsyra
  • Filtrerat vatten som säkerställer optimal hygien
  • Vattenautomater med stilren, kompakt och flexibel design
  • Passar in i alla miljöer 

Vilka vattenautomater finns att välja på i Still? 

I vattenkonceptet Still har vi valt ut vattenautomater som ger perfekt tempererat och filtrerat vatten med oändlig kapacitet. Törstsläckande och energigivande med stilla vatten utan bubblor! 

 

B4 Borg och Overström

Stilren, kompakt och flexibel design

Den hygieniska och ergonomiska vattenautomaten B4 passar i alla miljöer – från styrelserummet till idrottshallen.

Den kompakta storleken, stora påfyllnadsytan för flaskor och den flexibla konfigurationen gör B4 till Borg & Overströms populäraste modell.

 

Varje Borg & Overström-maskin har genomgått en antimikrobiell, antipatogen, desinficeringsprocedur. Säkerställande av hygieniskt säkra apparater tillhandahålls genom en unik bakteriereducerande process med godkända infusioner från Sterizen®. Inget annat märke av vattenmaskiner går igenom denna fabrikssteriliseringsprocess, därför är endast Borg- och Overström-maskiner laboratoriecertifierade eftersom de är 99,999% bakteriefria när de lämnar fabriken.

Varför är det viktigt att dricka vatten på jobbet?

 

Det tankestyrda systemet

Kroppen signalerar inte automatiskt när det är dags att dricka. Det leder till att kroppen vänjer sig vid ett visst mått av vätskebrist och presterar långt under förmåga.

Sträckning

Muskelbrist (sträckning) vid fysisk ansträngning är vanligt på grund av vätskebrist.

60-80 % vatten

Människokroppen består av mellan 60-80% vatten (beroende på kroppsstorlek). Kroppen behöver mellan två och tre liter vatten varje dag för att fungera ordentligt och inte drabbas av uttorkning.

Pigg hela dagen

Om du dricker, kommer du med all säkerhet att vara lika pigg på eftermiddagen som vid början av arbetsdagen.

Vätskebrist

De flesta människor lider av konstant vätskebrist.

 

Vår kropps kapacitet står i direkt relation till vätskebalansen.

Vattenkoncept från JOBmeal ger vatten till de som verkligen behöver det.

 

The Water Project är ideell organisation som hjälper samhällen i Afrika söder om Sahara, som lider av brist på tillgång till rent och säkert vatten genom att tillhandahålla pålitliga vattenprojekt. The Water Project och vattenprojekten som de initierar bidrar till att samhällen får tillgång till rent, säkert vatten och motverkar vattenkrisens framfart genom utbildning, expertis och ekonomiskt stöd för vattenprojektkonstruktion.

 

På JOBmeal är vi stolta över att få bidra till att öka förutsättningarna för rent vatten i vår värld, för det är en mänsklig rättighet! 

 

För varje såld vattenautomat bidrar vi med 20 kronor till det globala projektet The Water Project.

 

Läs mer om The Water Project här!

Törstsläckande tillbehör på jobbet!

Vid det här laget vet vi hur oerhört viktigt det är att regelbundet fylla på vätskedepåerna, men vi vet att det är lätt att glömma. Därför har vi smarta, miljövänliga och designade tillbehör till ditt vattenkoncept, som både fungerar som snygga accessoarer på kontoret och hjälpmedel för att dricka mer vatten.

  • Stilrena vattenflaskor som passar perfekt för skrivbordet eller i konferensrummet. Glasflaskan har en greppvänlig form och metallkork. Dessutom går att diska i diskmaskinen.
  • Flergångsflaskor som följer med på hela dagens äventyr. På väg till jobbet, under arbetsdagen, på väg hem och ut till skogen eller träningspasset. Flaskan är gjord av BPA-fri plast och används med fördel i stället för plastglas för att skona miljön. Flaskan har även en kork som klarar kolsyrat vatten och en praktisk bärrem som gör den enkel att bära med sig. Den tål maskindisk och är mycket hållbar för att du ska kunna njuta av rent, välgörande vatten varje dag!
  • Majsstärkelsemuggar som är tillverkade av den 100 % fossilfria/förnyelsebara råvaran PLA, vilket också gör den 100 % biologiskt nedbrytningsbar.

Vattenkoncept Still

Jag önskar en offert på eller eftersöker mer information gällande vattenkonceptet Still.

Se fler koncept här