Designledd innovation med både perfekt tempererat stilla och porlande kolsyrat vatten, det är vårt vattenkoncept Fashion. 

 

Med Fashion har du valfriheten mellan stilla och kolsyrat vatten. 

 

Med vattenkonceptet Fashion får du avnjuta perfekt tempererat och filtrerat vatten från maskiner i en mycket smakfull paketering. 

 

Fashion är vårt mest exklusiva vattenkoncept och passar den som är mån om både kvalitet och design.

Vad innebär vattenkonceptet Fashion? 

  • Fokus på designade vattenmaskiner 
  • Perfekt tempererat stilla och kolsyrat vatten
  • Filtrerat vatten som säkerställer optimal hygien
  • Smakfull paketering som passar i de flesta miljöer
  • Låg energikonsumtion

Vilka vattenautomater finns att välja på i Fashion? 

I vattenkonceptet Fashion har vi valt ut vattenautomater där fokus ligger på design och kvalitet. Här erbjuds perfekt tempererat och filtrerat vatten stilla eller kolsyrat vatten i en mycket smakfull paketering som passar i de flesta miljöer. 

 

T1 Borg och Overström

Designledd innovation

Hög kapacitet i en bänkmodell. Den vackra, elektroniska kranens moderna och diskreta design lyfter varje omgivning.

Rostfri tapp med en designad moden utformning. T1 har en diskret och hygienisk kontrollpanel och är ergonomiskt utformad för enkel användning och för en harmonisk och hygiensik upplevelse.

 

Varje Borg & Overström-maskin har genomgått en antimikrobiell, antipatogen, desinficeringsprocedur. Säkerställande av hygieniskt säkra apparater tillhandahålls genom en unik bakteriereducerande process med godkända infusioner från Sterizen®. Inget annat märke av vattenmaskiner går igenom denna fabrikssteriliseringsprocess, därför är endast Borg- och Overström-maskiner laboratoriecertifierade eftersom de är 99,999% bakteriefria när de lämnar fabriken.

 

Escowa Swan

Robust kranpelare i kromat utförande 

När placering och utformning är lika viktigt som funktion och kapacitet är ett inbyggt system med fristående kran ofta ett bra alternativ. Escowa Swan har två tappkranar och en LED-upplyst medaljong stilfullt placerat på kranens topp och finns även med undebänksenhet. Swan serverar kylt kolsyrat vatten och stilla vatten.

Varför är det viktigt att dricka vatten på jobbet?

 

Det tankestyrda systemet

Kroppen signalerar inte automatiskt när det är dags att dricka. Det leder till att kroppen vänjer sig vid ett visst mått av vätskebrist och presterar långt under förmåga.

Sträckning

Muskelbrist (sträckning) vid fysisk ansträngning är vanligt på grund av vätskebrist.

60-80 % vatten

Människokroppen består av mellan 60-80% vatten (beroende på kroppsstorlek). Kroppen behöver mellan två och tre liter vatten varje dag för att fungera ordentligt och inte drabbas av uttorkning.

Pigg hela dagen

Om du dricker, kommer du med all säkerhet att vara lika pigg på eftermiddagen som vid början av arbetsdagen.

Vätskebrist

De flesta människor lider av konstant vätskebrist.

 

Vår kropps kapacitet står i direkt relation till vätskebalansen.

Vattenkoncept från JOBmeal ger vatten till de som verkligen behöver det.

 

The Water Project är ideell organisation som hjälper samhällen i Afrika söder om Sahara, som lider av brist på tillgång till rent och säkert vatten genom att tillhandahålla pålitliga vattenprojekt. The Water Project och vattenprojekten som de initierar bidrar till att samhällen får tillgång till rent, säkert vatten och motverkar vattenkrisens framfart genom utbildning, expertis och ekonomiskt stöd för vattenprojektkonstruktion.

 

På JOBmeal är vi stolta över att få bidra till att öka förutsättningarna för rent vatten i vår värld, för det är en mänsklig rättighet! 

 

För varje såld vattenautomat bidrar vi med 20 kronor till det globala projektet The Water Project.

 

Läs mer om The Water Project här!

Törstsläckande tillbehör på jobbet!

Vid det här laget vet vi hur oerhört viktigt det är att regelbundet fylla på vätskedepåerna, men vi vet att det är lätt att glömma. Därför har vi smarta, miljövänliga och designade tillbehör till ditt vattenkoncept, som både fungerar som snygga accessoarer på kontoret och hjälpmedel för att dricka mer vatten.

  • Stilrena vattenflaskor som passar perfekt för skrivbordet eller i konferensrummet. Glasflaskan har en greppvänlig form och metallkork. Dessutom går att diska i diskmaskinen.
  • Flergångsflaskor som följer med på hela dagens äventyr. På väg till jobbet, under arbetsdagen, på väg hem och ut till skogen eller träningspasset. Flaskan är gjord av BPA-fri plast och används med fördel i stället för plastglas för att skona miljön. Flaskan har även en kork som klarar kolsyrat vatten och en praktisk bärrem som gör den enkel att bära med sig. Den tål maskindisk och är mycket hållbar för att du ska kunna njuta av rent, välgörande vatten varje dag!
  • Majsstärkelsemuggar som är tillverkade av den 100 % fossilfria/förnyelsebara råvaran PLA, vilket också gör den 100 % biologiskt nedbrytningsbar.

Vattenkoncept Fashion

Jag önskar en offert eller eftersöker mer information gällande vattenkonceptet Fashion.

Se fler koncept här