Våra vattenkoncept

 

För att må och prestera bra vi behöver dricka två till tre liter rent vatten per dag. Redan vid två procent vätskebrist fungerar vi sämre. En optimal vätskebalans ger mer energi, högre produktivitet, minimerar risken för muskelsträckning och ökad koncentrationsförmåga. 

Genom enkel tillgång på vatten dricker också personalen mer vatten, men det finns även flera andra fördelar med att erbjuda kvalitativt vatten på jobbet. Med våra vattenkoncept får du och dina medarbetare tillgång till perfekt tempererat och filtrerat kallt vatten, stilla eller kolsyrat.

 

Vi har vattenkoncept som passar på det lilla kontoret såväl som på stora arbetsplatser.

 


Vattenkoncept för din arbetsplats

Still

Prioriterar du perfekt tempererat och filtrerat stilla vatten utan konstigheter bör du titta närmare på vår vattenlösning Still!

Pearl

Törstar du efter kallt, törstsläckande stilla vatten men också efter uppfriskande kolsyrat vatten? Då ska du titta närmare på vattenkonceptet Pearl!

Fashion

Designledd innovation med både perfekt tempererat stilla och porlande kolsyrat vatten, det är vårt vattenkoncept Fashion.

 

Varför är det viktigt att dricka vatten på jobbet?

 

Det tankestyrda systemet

Kroppen signalerar inte automatiskt när det är dags att dricka. Det leder till att kroppen vänjer sig vid ett visst mått av vätskebrist och presterar långt under förmåga.

Sträckning

Muskelbrist (sträckning) vid fysisk ansträngning är vanligt på grund av vätskebrist.

60-80 % vatten

Människokroppen består av mellan 60-80% vatten (beroende på kroppsstorlek). Kroppen behöver mellan två och tre liter vatten varje dag för att fungera ordentligt och inte drabbas av uttorkning.

Pigg hela dagen

Om du dricker, kommer du med all säkerhet att vara lika pigg på eftermiddagen som vid början av arbetsdagen.

Vätskebrist

De flesta människor lider av konstant vätskebrist.

 

Vår kropps kapacitet står i direkt relation till vätskebalansen.

Vattenkoncept från JOBmeal ger vatten till de som verkligen behöver det

The Water Project är ideell organisation som hjälper samhällen i Afrika söder om Sahara, som lider av brist på tillgång till rent och säkert vatten genom att tillhandahålla pålitliga vattenprojekt. The Water Project, och vattenprojekten som de initierar, bridrar till att samhällen får tillgång till rent, säkert vatten. Det motverkar också vattenkrisens framfart genom utbildning, expertis och ekonomiskt stöd för vattenprojektkonstruktion.

På JOBmeal är vi stolta över att få bidra till att öka förutsättningarna för rent vatten i vår värld, för det är en mänsklig rättighet!


Över 500 pund till The Water Projects borrhålsprojekt  i Sierra Leone

Under 2021 samlade JOBmeal tillsammans med Borg & Overström in över 500 pund till ett borrhålsprojekt i Sierra Leone som The Water Project driver. Med hjälp av donationen har The Water Project kunnat hjälpa till att ge säkert vatten och hygienutbildning till människor i Tardi och det omgivande samhället.

Genom att borra ett borrhål och installera en handpump har Tardi och det omgivande samhället försetts med mycket tillgängligt rent dricksvatten. 

Inom ramen för projektet ges också utbildningarna i hygien och sanitet som inkludera hur man gör en handsfree-handtvättstation och behovet av att hålla toaletterna rena.

Vattenkoncept

Jag önskar en offert eller eftersöker mer information gällande vattenkoncept.