Våra vattenkoncept

 

Människokroppen består av 60 - 80 procent vatten, och vi behöver dricka två till tre liter rent vatten per dag för att må och prestera bra. Redan vid två procent vätskebrist fungerar vi sämre. Med våra vattenkoncept får du och dina medarbetare tillgång till perfekt tempererat och filtrerat kallt vatten, stilla eller kolsyrat.

 

Vi vet att enkel tillgång på vatten gör att personalen dricker mer och det finns flera fördelar med att erbjuda kvalitativt vatten på jobbet. En optimal vätskebalans ger mer energi, högre produktivitet, minimerar risken för muskelsträckning och ökad koncentrationsförmåga.

 

Vi har vattenkoncept som passar på det lilla kontoret såväl som på stora arbetsplatser.

 


Vattenkoncept för din arbetsplats

Still

Prioriterar du perfekt tempererat och filtrerat stilla vatten utan konstigheter bör du titta närmare på vår vattenlösning Still!

Pearl

Törstar du efter kallt, törstsläckande stilla vatten men också efter uppfriskande kolsyrat vatten? Då ska du titta närmare på vattenkonceptet Pearl!

Fashion

Designledd innovation med både perfekt tempererat stilla och porlande kolsyrat vatten, det är vårt vattenkoncept Fashion.

 

Varför är det viktigt att dricka vatten på jobbet?

 

Det tankestyrda systemet

Kroppen signalerar inte automatiskt när det är dags att dricka. Det leder till att kroppen vänjer sig vid ett visst mått av vätskebrist och presterar långt under förmåga.

Sträckning

Muskelbrist (sträckning) vid fysisk ansträngning är vanligt på grund av vätskebrist.

60-80 % vatten

Människokroppen består av mellan 60-80% vatten (beroende på kroppsstorlek). Kroppen behöver mellan två och tre liter vatten varje dag för att fungera ordentligt och inte drabbas av uttorkning.

Pigg hela dagen

Om du dricker, kommer du med all säkerhet att vara lika pigg på eftermiddagen som vid början av arbetsdagen.

Vätskebrist

De flesta människor lider av konstant vätskebrist.

 

Vår kropps kapacitet står i direkt relation till vätskebalansen.

Vattenkoncept

Jag önskar en offert eller eftersöker mer information gällande vattenkoncept.