Vår kaffelösning Barista tar smaken av Italien till jobbet, med både bryggkaffe och espresso i toppklass!
 

Med kaffekonceptet Barista får du avnjuta riktigt gott bryggkaffe och en äkta italiensk espresso på jobbet, via kvalitetskaffe från svenska kafferosterier. Smaken på bryggkaffet hantverksoptimeras av JOBmeals kaffesensoriker tillsammans med rosteriernas kaffeexperter så att kaffet smakar precis på det sätt rostmästaren tänkt. Espresson är inställd och verifierad av certifierade baristor. Baristakonceptet tänker även på de som älskar te på jobbet med sitt teoptimerade varmvatten som alltid serverar rent vatten, i rätt temperatur för ditt te. I Baristakonceptet ingår allt från kaffemaskin, smakgaranti och kontroll, leverans av kaffe och övriga produkter för en perfekt fikarast på jobbet till en regelbunden service av din kaffemaskin. Givetvis ingår kaffedrycker som riktigt bra cappuccino, caffè latte och smakrik choklad.

 

Detta koncept passar den som vill ha en riktigt god svart kopp bryggkaffe, med eller utan mjölk samt en äkta barista-tillverkad espresso! 

Vad innebär Barista? 

 • En autentisk italiensk espresso i centrum.
 • Bryggkaffets smak inställd i samarbete med kafferosteriets rostmästare/smakansvarig.
 • Oftast två kaffen i kaffemaskinen (hela bönor för bryggkaffe och hela bönor för espresso).
 • Samtliga specialkaffedrycker ingår så som riktigt god cappuccino och caffè latte. 
 • Passar den kräsne espressodrickaren.

 

Vilka maskiner passar för Barista? 

I Baristakonceptet har vi fokuserat maskiner som har förmågan att skapa en äkta espresso. Alla maskiner har också två kvarnar så du kan ha två olika bönor i din maskin: En till det färskmalda bryggkaffet och en till din eftermiddags-espresso. 

 

Spengler Custom Line

Svenskt kaffe möter italiensk barista

Vanligtvis kan en kaffemaskin fokusera på endast en typ av kaffe, en riktigt bra espresso eller en bra svart kaffe. Detta beror då på att kaffemaskinen har en bryggmekanism som antingen brygger som en espressomaskin eller som kaffebryggaren hemma. Resultatet av de olika bryggmekanismerna känns igen på ett kaffe med crema eller skum på toppen av kaffet eller inte. Spengler Custom Line har båda dessa bryggmekanismer. Autentisk italiensk espresso och äkta svenskt bryggkaffe! Läs mer om Spegler Custom Line här.

 

L'OR Promesso

En kaffeupplevelse som har allt, utom kompromisser!

Ett kaffekoncept som är lika smakfyllt och stiligt, som pålitligt. Njut av aromfyllt kaffe, perfekt espresso, krämig cappuccino och många fler utsökta mjölkbaserade kaffedrycker. Patenterat mjölkskumningssystem, prisvinnande design och fullspäckad med innovativa funktioner. L´OR Promesso är optimerad till perfektion så att du få mer tid för njutning. Ingen sumphantering, minimal rengöring, smidig påfyllning och hantering och den unika metoden säkerställer optimal hygien. Läs mer om L'OR Promesso här.

 

Wittenborg 9100

Lättskött och användarvänlig

Wittenborg 9100 kan fås med dubbla behållare för hela bönor och klarar energiklass A+. Användarvänligheten är i fokus för Wittenborg 9100. Modellen är lätt att fylla på och att rengöra den garanterar även en god smakupplevelse. Läs mer om Witteborg 9100 här. 

 

Cafitesse Excellence Touch Experience Hot & Cold

Cafitesse Excellence Touch Experience Hot & Cold tar kaffeupplevelsen till en helt ny nivå. 

Med sin stora bredd av drycker, både kalla och varma, är det bara fantasin som sätter gränser. Cafitesse Hot & Cold erbjuder ett brett urval av kaffevarianter som kommer att imponera på även de mest kräsna kaffedrickarna. Från en svart koppkaffe och varma espressobaserade drycker till läckra kalla varianter. Läs mer om Cafitesse Excellence Touch Experience Hot & Cold här.

Nyhet! Gevalia Cafitesse Hot & Cold

Fantastiskt kaffe, varm & kall, svart & mjölk
̶ helt enkelt.

Gevalia Cafitesse Hot & Cold är en ny unik kaffelösning som erbjuder precis det era medarbetare och gäster vill ha, med endast en knapptryckning. En klassisk svart kaffe, en härlig Cappuccino, eller varför inte en läcker och uppfriskande Cold Latte? Det är inte magi. Det är Gevalia Cafitesse-systemet!

Gör ditt Baristakoncept Grönt!

Fantastiskt kaffe på ett energioptimerat sätt!

Som en ny del i våra konceptval erbjuder vi möjligheten att grön-ifiera ditt baristakoncept. 

 

Det innebär att du kan njuta av hållbara fikastunder som ger:

- Upp till 20% lägre energianvändning
- Upp till 15% lägre CO2-utsläpp

 

Kaffet 

 

 • Vi samarbetar med alla de stora svenska kafferosterierna för att sätta guldkant på din kaffepaus på jobbet. Till exempel Sveriges mest folkkära Gevalia, med sitt lokalrostade kaffe från Gävle och Stockholmsbaserade Arvid Nordqvist.
 • Alla kaffen vi erbjuder har optimerats för de kaffemaskiner som ingår i våra kaffekoncept. Detta arbete har gjorts tillsammans med kafferosteriernas rostmästare/ smaksensoriker och JOBmeals certifierade baristor.
 • Våra hjärtan slår hårt för miljömässiga och etiska certifieringar. Därför har vi flertalet certifierade kaffen i vårt kaffesortiment. 
 • Våra kaffen passar dina smaklökar. Vi har allt från ljusrostat till mörkrostat kaffe, fruktigt till syrligt, lent till krävt och specialkaffe från världens alla hörn.
 • De flesta av våra kaffemaskiner kan utrustas med vår unikt framtagna smakfunktion FlexTaste som ger dig möjligheten att ha ett enda kaffe i din kaffemaskin men välja upp till 15 smakvarianter av kaffet.

 

Vem sköter om kaffemaskinen? 

 Alla arbetsplatser ser olika ut och därmed finns det olika behov av underhåll av kaffemaskinen. JOBmeal tar hand om den nödvändiga servicen som er kaffemaskin kräver men vi kan också besöka er arbetsplats varje dag för att fylla på kaffebönor och rengöra kaffemaskinen åt er. Om ni är många anställda och dricker många koppar kaffe varje dag kräver kaffemaskinen underhåll ofta. Om ni är få anställda kan det vara bättre att ni själva fyller på kaffebönor och rengör kaffemaskinen så tar vi hand om endast den nödvändiga servicen. 

Tillsammans diskuterar vi era servicebehov och anpassar underhållet av kaffemaskinen samt servicegraden så att den passar er!   

Te – vårt stora intresse

Vi på JOBmeal är 100 % te- och kaffenördar! Vi tar tedrickandet på allvar! Vi samarbetar med några av de största teproducenterna och tillsammans gör vi allt för att erbjuda riktigt gott te på jobbet! 

 • Vi har alla sorters te. Allt från svart, grönt, rött, ört, frukt, gult och vitt till matcha och ännu mer.
 • Vi erbjuder ett te som passar just din typ av bryggning. Lösviktste, påste eller tekoncentrat.
 • Vi har ett stor utbud av miljö- och rättvisemärkt te. (KRAV-certifierat, Rainforest Alliance-certifierat, Fairtrade-certifierat och ekologiskt).

 

Te - En del av vår historia

Endast vatten dricks mer i världen än te. Med sina hundratals aromer, otaligt många varianter och sätt att avnjuta är det lätt att förtrollas av te.

Te odlas i ett 30-tal länder i världen där Kina, Indien och Kenya är de största. Varje land odlar sitt te på sitt speciella sätt där Kina värnar om den starka odlings- och förädlingshistorian som förs vidare från generation till generation medan Kenya ständigt utvecklar nya tekniker och sätt att förädla odlingskonsten. Te dricks över hela världen där man på vissa håll kopplar tedrickandet till vissa tider och tillfällen på dagen medan andra dricker te ständigt likt för andra vatten. En del länder dricker alltid sitt te varmt, med citron eller mjölk medan detta skulle vara otänkbart för andra som dricker sitt te kallt. En dryck, så många smaker på så många sätt och med så många betydelser för otroligt många människor.

Och - Det lilla extra!  

Vi har också allt annat som kanske inte är helt nödvändigt för fikastund, men som icke att förglömma absolut HÖJER den! Sverige är det enda landet i världen som inte enbart tar en rast. Vi fyller också rasten med att dricka en kopp kaffe, och dessutom lever vi efter ett unikt myntat begrepp- Fika! Begreppet Fika innebär så mycket mer än bara drycken i handen. Fika för många är fylld med konditoribitar, sju sorters kakor, porlande eller stilla dryck, med smak eller utan, sötad, eller ej. Vi har allt det som man vilja fylla begreppet fika med.

Tillbehören som fulländar fikapausen på jobbet!

 

Visst kommer man en bra bit på vägen med kaffeprodukter och kaffemaskin när det är dags för fikapaus. Samtidigt kan fikastunden fulländas med anpassade porslinsmuggar eller take-awaymuggar. Att använda porslin i stället för pappmuggar är både miljövänligt och stiligt. För den som är på språng är det smidigt att ta med kaffet i en take-awaymugg med lock. 

Vår egendesignade termos passar perfekt i mötesrummet, där den både fungerar som en stilig accessoar och håller kaffet varmt i upp till fyra timmar. Våra kaffemaskiner har också termosfunktion anpassad efter denna termos. 

Det finns flera anledningar till att dina medarbetare kommer uppskatta en personlig termosmugg och vattenflaska. Det säkerställer hygien och är positivt ur ett miljömässigt perspektiv. En termosmugg är smidig att ta med in på ett långt möte eller gå gående fot. En personlig vattenflaska är också ett användbart hjälpmedel som hjälper anställda att dricka mer regelbundet och mer vilket i sin tur bidrar till välmående, ökad koncentration och ökad prestation.  

Vi erbjuder även sockersticks, chokladsticks och decaffsticks samt flera varianter av mjölk och växtbaserade alternativ i portionsförpackningar som passar perfekt på arbetsplaster där ett färre antal önskar det! Den långa hållbarheten gör att dessa också passar på arbetsplatser där förbrukningen är varierande.   


Barista

Begära en offert eller fråga efter mer information.

Se fler koncept här