Vill ni ha perfekt tempererat stilla och kolsyrat vatten i en mycket smakfull paketering?

Med vattenkonceptet Fashion får du avnjuta perfekt tempererat och filtrerat vatten från maskiner i en mycket smakfull paketering.
 

 Fashion är vårt mest exklusiva vattenkoncept och passar den som är mån om både kvalitet och design.

Vad innebär vattenkonceptet Fashion? 

  • Fokus på designade vattenmaskiner 
  • Perfekt tempererat stilla och kolsyrat vatten
  • Filtrerat vatten som säkerställer optimal hygien
  • Smakfull paketering som passar i de flesta miljöer
  • Låg energikonsumtion

NYHET!

Flavoured Water Moments

Med vårt Flavoured Water koncept får ni kolsyrat och smaksatt vatten på din arbetsplats. Ihop med vattenmaskinenerna och det världskända hantverkstillverkarna av smaksättning – Franska Monin – blir vattenstationen med kolsyrat och stilla vatten en självklar plats att finna sin perfekta smaksatta vatten!

Escowa Swan

Dessa robusta kranar och krombeslag och redskap är lämpliga för den eleganta miljön.  

 

Vattenkoncept Fashion

Jag önskar en offert eller eftersöker mer information gällande vattenkonceptet Fashion.

Fashion kontaktformulärbild
Still

Prioriterar du perfekt tempererat och filtrerat stilla vatten utan konstigheter bör du titta närmare på vår vattenlösning Still!

Pearl

Törstar du efter kallt, törstsläckande stilla vatten men också efter uppfriskande kolsyrat vatten? Då ska du titta närmare på vattenkonceptet Pearl!

Stöttar vattenprojekt i Afrika

JOBmeal är med och stöttar den indeellan orgnaisationen The Water Project som genom att tillhandahålla pålitliga vattenprojekt hjälper samhällen i Afrika söder om Sahara, vilka lider av brist på tillgång till rent och säkert vatten. De motverkar också vattenkrisens framfart genom utbildning, expertis och ekonomiskt stöd för vattenprojektkonstruktion. På JOBmeal är vi stolta över att få bidra till att öka förutsättningarna för rent vatten i vår värld, för det är en mänsklig rättighet! 

Över 500 pund till The Water Projects borrhålsprojekt  i Sierra Leone

Under 2021 samlade JOBmeal tillsammans med Borg & Overström in över 500 pund till ett borrhålsprojekt i Sierra Leone som The Water Project driver. Med hjälp av donationen har The Water Project kunnat hjälpa till att ge säkert vatten och hygienutbildning till människor i Tardi och det omgivande samhället.

Genom att borra ett borrhål och installera en handpump har Tardi och det omgivande samhället försetts med mycket tillgängligt rent dricksvatten. 

Inom ramen för projektet ges också utbildningarna i hygien och sanitet som inkludera hur man gör en handsfree-handtvättstation och behovet av att hålla toaletterna rena.