Kallt, törstsläckande stilla vatten samt uppfriskande kolsyrat vatten på kontoret?

Med vattenkonceptet Pearl kan du erbjuda vatten som passar alla smaker och situationer. Vattnet fås från stilrena och kompakta vattenmaskiner som säkerställer optimal hygien och passar in i alla miljöer.

 

Pearl passar den som vill kunna erbjuda perfekt tempererat stilla och/eller kolsyrat vatten.

Vad innebär vattenkonceptet Pearl? 

  • För den som vill ha både stilla och kolsyrat vatten
  • Filtrerat vatten som säkerställer optimal hygien
  • Vattenautomater med stilren, kompakt och flexibel design
  • Passar in i alla miljöer 

NYHET!

Flavoured Water Moments

Med vårt Flavoured Water koncept får ni kolsyrat och smaksatt vatten på din arbetsplats. Ihop med vattenmaskinenerna och det världskända hantverkstillverkarna av smaksättning – Franska Monin – blir vattenstationen med kolsyrat och stilla vatten en självklar plats att finna sin perfekta smaksatta vatten!

Escowa Pollux

Robust design. En fristående vattenautomat gör sig lika bra på kontoret som i restaurangen, hotelllobbyn eller i den lilla konferensen. 

E4 Borg & Overström

Stilren, kompakt och flexibel design. Denna hygieniska och ergonomiska vattenautomat passar in i alla miljöer - från styrelserummet till idrottshallen.

Vattenkoncept Pearl

Jag önskar en offert eller eftersöker mer information gällande vattenkonceptet Pearl.

Pearl mönster 2
Still

Prioriterar du perfekt tempererat och filtrerat stilla vatten utan konstigheter bör du titta närmare på vår vattenlösning Still!

Fashion

Designledd innovation med både perfekt tempererat stilla och porlande kolsyrat vatten, det är vårt vattenkoncept Fashion.

Stöttar vattenprojekt i Afrika

JOBmeal är med och stöttar den indeellan orgnaisationen The Water Project som genom att tillhandahålla pålitliga vattenprojekt hjälper samhällen i Afrika söder om Sahara, vilka lider av brist på tillgång till rent och säkert vatten. De motverkar också vattenkrisens framfart genom utbildning, expertis och ekonomiskt stöd för vattenprojektkonstruktion. På JOBmeal är vi stolta över att få bidra till att öka förutsättningarna för rent vatten i vår värld, för det är en mänsklig rättighet! 

Över 500 pund till The Water Projects borrhålsprojekt  i Sierra Leone

Under 2021 samlade JOBmeal tillsammans med Borg & Overström in över 500 pund till ett borrhålsprojekt i Sierra Leone som The Water Project driver. Med hjälp av donationen har The Water Project kunnat hjälpa till att ge säkert vatten och hygienutbildning till människor i Tardi och det omgivande samhället.

Genom att borra ett borrhål och installera en handpump har Tardi och det omgivande samhället försetts med mycket tillgängligt rent dricksvatten. 

Inom ramen för projektet ges också utbildningarna i hygien och sanitet som inkludera hur man gör en handsfree-handtvättstation och behovet av att hålla toaletterna rena.

Varför är det viktigt att dricka vatten på jobbet?

 

Det tankestyrda systemet

Kroppen signalerar inte automatiskt när det är dags att dricka. Det leder till att kroppen vänjer sig vid ett visst mått av vätskebrist och presterar långt under förmåga.

Sträckning

Muskelbrist (sträckning) vid fysisk ansträngning är vanligt på grund av vätskebrist.

60-80 % vatten

Människokroppen består av mellan 60-80% vatten (beroende på kroppsstorlek). Kroppen behöver mellan två och tre liter vatten varje dag för att fungera ordentligt och inte drabbas av uttorkning.

Pigg hela dagen

Om du dricker, kommer du med all säkerhet att vara lika pigg på eftermiddagen som vid början av arbetsdagen.

Vätskebrist

De flesta människor lider av konstant vätskebrist.