Prioriterar du perfekt tempererat och filterat vatten?

Still är vårt enklaste vattenkoncept där fokus ligger på kallt rent stilla vatten. 

Med vattenkonceptet Still får du avnjuta perfekt tempererat och filtrerat stilla vatten från stilrena och kompakta vattenmaskiner som säkerställer optimal hygien och passar in i alla miljöer.

Vad innebär vattenkonceptet Still?

  • Vårt enklaste vattenkoncept 
  • Enbart stilla vatten utan kolsyra
  • Filtrerat vatten som säkerställer optimal hygien
  • Vattenautomater med stilren, kompakt och flexibel design
  • Passar in i alla miljöer 

NYHET!

Flavoured Water Moments

Med vårt Flavoured Water koncept får ni kolsyrat och smaksatt vatten på din arbetsplats. Ihop med vattenmaskinenerna och det världskända hantverkstillverkarna av smaksättning – Franska Monin – blir vattenstationen med kolsyrat och stilla vatten en självklar plats att finna sin perfekta smaksatta vatten!

E4 Borg & Overström

Stilren, kompakt och flexibel design. Denna hygieniska och ergonomiska vattenautomat passar in i alla miljöer - från styrelserummet till idrottshallen.

Vattenkoncept Still

Jag önskar en offert på eller eftersöker mer information gällande vattenkonceptet Still.

still mönster 2
Pearl

Törstar du efter kallt, törstsläckande stilla vatten men också efter uppfriskande kolsyrat vatten? Då ska du titta närmare på vattenkonceptet Pearl!

Fashion

Designledd innovation med både perfekt tempererat stilla och porlande kolsyrat vatten, det är vårt vattenkoncept Fashion.

Stöttar vattenprojekt i Afrika

JOBmeal är med och stöttar den indeellan orgnaisationen The Water Project som genom att tillhandahålla pålitliga vattenprojekt hjälper samhällen i Afrika söder om Sahara, vilka lider av brist på tillgång till rent och säkert vatten. De motverkar också vattenkrisens framfart genom utbildning, expertis och ekonomiskt stöd för vattenprojektkonstruktion. På JOBmeal är vi stolta över att få bidra till att öka förutsättningarna för rent vatten i vår värld, för det är en mänsklig rättighet! 

Över 500 pund till The Water Projects borrhålsprojekt  i Sierra Leone

Under 2021 samlade JOBmeal tillsammans med Borg & Overström in över 500 pund till ett borrhålsprojekt i Sierra Leone som The Water Project driver. Med hjälp av donationen har The Water Project kunnat hjälpa till att ge säkert vatten och hygienutbildning till människor i Tardi och det omgivande samhället.

Genom att borra ett borrhål och installera en handpump har Tardi och det omgivande samhället försetts med mycket tillgängligt rent dricksvatten. 

Inom ramen för projektet ges också utbildningarna i hygien och sanitet som inkludera hur man gör en handsfree-handtvättstation och behovet av att hålla toaletterna rena.