GEVALIA PROFESSIONAL – SVERIGE STÖRSTA KAFFEVARUMÄRKE

Gevalia är mer än ett varumärke – det är äkta kaffekärlek. Vi är tradition och hantverk, kaffepassion från Gävle och Världen, från mellanrost till espresso, personligt och globalt, business and pleasure. Samtidigt som vi har utvecklat nutida klassiker så är vi urmodellen för den svenska kaffesmaken.

Gevalia Professional riktar sig till dig som serverar kaffe professionellt. En god kaffevän som det lönar sig att lära känna ännu närmare. Hög och jämn kvalitet är vårt grundlöfte och de väl avvägda blandningarna och rostningarna har tagit oss från uppskattade till älskade. Med Gevalia på menyn är du en del av den goda resan. I dag omfattar Gevalia ett kaffe för alla smaker i koncepten Gevalia Original, Gevalia Good Origin och Gevalia Heritage Selection. Så låt oss ta med dig på vår resa genom att bjuda på en kopp kaffe ...


Gevalia-Orginal

GEVALIA PROFESSIONAL
ORIGINAL

När kaffebönorna lastas av vid kajen till vårt rosteri i Gävle sker det på ungefär samma sätt som när anläggningen invigdes för 100 år sedan. Sedan skapas magi med hjälp av HANTVERK OCH EXPERTPRECISION.

Kaffebönorna för Gevalia Original väljs ut, rostas och blandas enligt väl balanserade smakkriterier. Resultatet är EN KLASSIKER som satt stilen för smaken hos svenskt kaffe. Gevalia Original är ett inbjudande kaffe FYLLT MED GODA UPPLEVELSER. Ett omtänksamt sätt att varmt välkomna såväl stamgäster som oväntade besök.

I Gävle sitter goda traditioner i väggarna. Passionen och omsorgen därifrån delas vidare i SMAK, DOFT OCH EN VÄRMANDE KAFFEUPPLEVELSE. En klassiker med över 100 år av god smak – som alltid är lika rätt. Både för dig och för alla dem som du vill bjuda på riktigt gott kaffe.

Good orgin

GEVALIA PROFESSIONAL
GOOD ORIGIN

VÅRT HÅLLBARA KAFFE är resultatet av en lång kedja engagerade och passionerade människor som gör gott. Allt hänger ihop. Kaffeodlare ute i världen och kaféägare i Sverige kan ta varandra i hand – och vi är mer än gärna den som förmedlar kontakten.

Gevalia Good Origin bjuder på en OMTÄNKSAM KAFFEUPPLEVELSE ur omsorgsfullt utvalda kaffebönor från certifierade och hållbara odlingar.

Ett kvalitetskaffe för en ännu godare framtid. Gevalia Good Origin ett MEDVETET KAFFEVAL. Vi kompromissar vare sig med smak eller omtanke. På så sätt ger vi dig och dina gäster ett kvalitetskaffe vars positiva värden räcker jorden runt. Men tro inte att Gevalia Good Origins vänliga format betyder snäll kaffesmak.

Varsågod: ett hållbart KAFFE MED SMAKFULLA TONER som får dig att vilja återvända till upplevelsen om och om igen.

Gevalia_heritage

GEVALIA PROFESSIONAL
HERITAGE SELECTION

Hantverket och omsorgen sträcker sig hela vägen från odlingsplatsen till omsorgsfull rostning i Gävle. Här förfinas kaffets alla inneboende möjligheter, smaker och dofter till perfektion.

Allt med känsla och kunskap från över 100 års tradition och passion. Vi är stolta över att kunna presentera ett noga utvalt kvalitetskaffe rikt på arv och historia:

Gevalia Heritage Selection, med tre starka karaktärer och personligheter: Lyxiga och Fruktiga 1853, Generösa och Nötiga 1920 och Sofistikerade och Söta Espresso no1.