Cafitesse Excellence Touch Experience Hot & Cold

Cafitesse Upp till 80st Nyhet! Ansvarsfull produkt
Kaffe vi rekommenderar

Varmt eller kallt kaffe? Valet är ditt!

Cafitesse serverar Gevalia kaffe med fantastisk smak och överlägsen hastighet. Låt oss presenterar nästa nivå av kaffeupplevelse för er arbetsplats.

 

Cafitesse Hot & Cold erbjuder ett brett urval av kaffevarianter som kommer att imponera på även de mest kräsna kaffedrickarna. Från en svart koppkaffe och varma espressobaserade drycker till läckra kalla varianter.

 

Med ett brett utbud av kaffedrycker och smidiga justeringsmöjligheter kommer ni aldrig att stå utan den perfekta koppen kaffe igen. Ni har också alltid möjlighet att justera kaffestyrka och mjölkmängd med en enda knapptryckning. Det är inte magi, det är det blixtsnabba Cafitesse-systemet!

 

Stil och funktion i skön harmoni.

Cafitesse Excellence Touch Experience Hot & Cold är utrustad med behållare för klassiskt svart kaffe, specialkaffe med mjölk, varmvatten för te och ett chiller-kit för kalla drycker. Den högupplösta touch-skärmen med snygga effekter gör det enkelt att hitta rätt i dryckesmenyn. Maskinen är utrustad med en intelligent strömsparfunktion samt snabb och enkel rengöring som bara tar upp till åtta minuter.

 

Sortiment

Kaffe, café crème, espresso, cappuccino, café latte, flat white, cortado, double shot cappucino, café au lait, kaffe m. mjölk, latte macchiato, kalla varianter och varmt vatten. Totalt 21 dryckesvarianter, både kalla och varma, med och utan mjölk.

 

Ett unikt och uppskattat system

Cafitesse bygger på ett unikt system som säkertäller optimal hygien, är helt fri från kaffesump och kräver minimal underhållning och rengöring.