På JOBmeal förstår vi vikten av en riktigt bra kopp kaffe på arbetsplatsen. En god kaffeupplevelse kan inte bara höja stämningen, utan också öka produktiviteten och trivseln bland medarbetarna. Med våra högkvalitativa kaffemaskiner och noggrant utvalda kaffen kan vi erbjuda en komplett lösning för ert kontor, som passar alla smaker och preferenser.

Varför välja JOBmeal?

  1. Brett utbud av kaffemaskiner: Vi erbjuder ett stort urval av kaffemaskiner, från traditionella bryggare till moderna espressomaskiner. Oavsett om ni har ett litet kontor eller en stor arbetsplats, har vi en lösning som passar er.

  2. Högkvalitativt kaffe: Vi samarbetar med de bästa kafferosterierna för att säkerställa att varje kopp kaffe är av högsta kvalitet. Vårt kaffe är noggrant utvalt för att ge en rik och fyllig smak som tillfredsställer även de mest kräsna kaffedrickarna.

  3. Skräddarsydda lösningar: Varje arbetsplats är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda kaffelösningar som passar just era behov. Vi hjälper er att välja rätt maskin och kaffesort för att maximera kaffeglädjen på er arbetsplats.

  4. Pålitlig service och support: Vårt dedikerade serviceteam finns alltid till hands för att säkerställa att era kaffemaskiner fungerar smidigt och problemfritt. Vi erbjuder regelbunden underhåll och snabb support vid behov.

Fördelar med gott kaffe på jobbet

Ökad produktivitet: En kopp kvalitetskaffe kan ge den extra energikick som behövs för att klara av dagens utmaningar.

Förbättrad arbetsmiljö: En trevlig kaffestund kan skapa en känsla av gemenskap och trivsel bland medarbetarna.

Bättre hälsa: Kaffe är rikt på antioxidanter och kan ha flera hälsofördelar när det konsumeras i måttliga mängder.

Lockar kunder och besökare: Ett välutrustat kaffeområde kan göra ett positivt intryck på kunder och besökare, och visa att ni bryr er om deras upplevelse.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra kaffelösningar!

Vill ni uppgradera kaffeupplevelsen på er arbetsplats? Kontakta JOBmeal idag och låt oss hjälpa er att hitta den perfekta kaffelösningen som passar just er. Fyll i formiläret nedan eller ring oss på 08-580 899 90 för mer information.

Kontaktformulär

Lämna din kontaktinformation så vi kommer att kontakta dig.

Om oss på JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

 

  • Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.
  • Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.
  • Vi har över 40 års erfarenhet.
  • Baristacertifierad personal.
  • Internationellt certifierade kaffesensoriker.